Oфициалната биография на Queen с предговор от Brian May излиза на български от "Сиела" в края на май


Oфициалната биография на Queen с предговор от Brian May излиза на български от "Сиела" в края на май

1033

Наслада за всеки, който се интересува от историята на изключителния феномен Queen - с тези думи описват от "Сиела" официалната биография на една от най-великите групи...

"Queen - Как започна всичко", която очакваме на българския книжен пазар на 26 май, е поредното изкушаващо заглавие в каталога на това издателство.

За Queen и Фреди Меркюри са изписани много книги, но тази, включваща специален предговор от Брайън Мей, е дело на двама от най-големите и предани фенове на групата. Джаки Смит е председател на фенклуба на "Световните рекорди на Гинес" и на този на Queen от около 40 години. Джим Дженкинс е виден експерт на тема Queen и почитател на групата от самото ѝ създаване. Той пише бележките за обложките на Greatest Hits албумите и видеоизданията на бандата.

Официалната биография на легендарната рок група Queen излиза за първи път през 1992 г. – малко след смъртта на Фреди Меркюри. Книгата съдържа огромно количество информация за музикантите и проследява тяхното невероятно, изненадващо и главозамайващо изкачване към върха, без да скрива проблемите между тях, сблъсъците със звукозаписни компании, както и някои забавни, но и скандални истории, в които са били замесени.

Двадесет години по-късно Брайън Мей и Роджър Тейлър съдействат за издаването на това ново, допълнено и редактирано издание, щедро илюстрирано с още повече снимки, факти и откъси от ексклузивни интервюта с музикантите, както и предговор от самия китарен виртуоз Мей.

Преводът от английски е отново на Коста Сивов.

За предварителни поръчки - ТУК

Фотография за корицата Terry O’Neill/TopFoto, Neal Preston/ Queen Productions Ltd.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички