Palaye Royale с първи концерт в София


Palaye Royale с първи концерт в София

1389

Арт-рок триото Palaye Royale, провъзгласено за "най-горещата банда на 2018-та" от британската музикална преса, предстои за пръв път да гостува в София.

Организираната от Loud Concerts изява е в клуб Joy Station на 7 март. Феновете на групата у нас със сигурност ще се насладят на невероятно шоу. Всеки, докоснал се до творчеството на бандата, е наясно с техните вдъхновения, почерпени от киното и философията, които приковават вниманието на публиката при живите им изпълнения. Тримата ще доведат и специален съпорт – младите британци Yonaka.

Билети за концерта на Palaye Royale - в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цената е 50 лв.на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева.

Palaye Royale се състои от отрасналите в Лас Вегас братя Remington Leith (вокал), Sebastian Danzig (китара/орган) и Emerson Barrett (ударни), които през 2011 година се преместват да живеят и творят в Лос Анджелис. Стартът със свиренето по мазета и пътуването с майчиния кадилак са само моментен щрих в шеметната кариера на триото, което от съпорт банда по турнета скача директно по кориците на издания като Rock Sound и Alternative Press. Парчетата им "Morning Light", "Mr. Doctor Man", "Get Higher", "Don’t Feel Quite Right" и "Ma Chérie" събират за кратко време над 30 милиона гледания в YouTube, а впоследствие нарастват и над половин милион. Албумът "Boom Boom Room" (Side A) през 2016 година проправя пътя на следващия "Boom Boom Room" (Side B) от 2018 г., от която е и убийственият сингъл "You’ll Be Fine".

Трудното за определяне скандално рок-ен-рол звучене и размазващите изпълнения на живо спечелват на Palaye Royale легиони от обсебени фенове. Триото без проблеми разпродава първото си самостоятелно турне в Европа преди издаването на своята трета продукция "The Bastards" през 2020 година, а култовият статус на бандата продължава главоломно да расте.

През май излезе видеото към сингъла "Broken", който е част от предстоящия да бъде издаден по-късно през тази година четвърти студиен албум "Fever Dream"
.
Както Sebastian отбелязва: "Palaye Royale е едно невероятно пътуващо забавление".

Така че не пропускайте визитата на триото в клуб Joy Station на 7 март, приканиха организаторите.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички