Пастелна меланхолия и първи концерт от две години в завръщането на DerHunds "Gone"


Пастелна меланхолия и първи концерт от две години в завръщането на DerHunds "Gone"

2351

Столичните алтернативни герои DerHunds се завръщат ударно и устремено с чисто нов сингъл, блестящо видео, първи концерт от две години насам и заслужено място в разрастващото се семейство на Projector Plus.

Квартетът споделя първа есен след трудно издадения през карантинната 2020 албум "Apocalyptoholics", който групата не успя да промотира достатъчно на живо. "Gone" идва стремително с концерт на 26 февруари и е емоционална композиция с многопластови китарни фигури, чийто текст носи тъга от раздялата с любим човек.

Настроението на песента по текст на Борислав Мудолов - Боби Косатката,  музика и аранжимент - на цялата формация, е в ярък контраст с гневните парчета от диска, издаден преди малко повече от година. Всички те ще прозвучат на живо в любимия столичен бар "Тънка червена линия" тази събота.

Бандата, натрупала безупречна репутация за лайв изпълненията си, не се качвала на сцена от две години и няма търпение да излезе пред публика, а тя ще стане свидетел и на премиерното излъчване на видеоклипа към "Gone". За него групата се доверява за трети път на Боян Карамфилов, който е снимал дебютния ѝ клип "Mr. Blister", както и "Fire" от "Apocalyptoholics", а той споделя: "За мен е чест да работя с една от най-магичните български групи."

Линк към събитието във Фейсбук: ТУК

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички