Промо билети за The Ocean, Tides From Nebula и Abraham


Промо билети за The Ocean, Tides From Nebula и Abraham

4319

Билетите за тройния есенен Rawk’N’Roll лайв вече са в мрежата на Eventim.

До края на октомври тяхната цена е специална - 20 лева. Цената от 1 ноември ще бъде 25 лева, а в деня на събитието и на входа пропуските ще струват 30 лева.

Могат да бъдат закупени на този адрес или в касите на Eventim в страната (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit colours, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК).

The Ocean, от своя страна, пуснаха трейлър за предстоящото DVD, което издават на 12 ноември, и ще може да се купи по време на турнето. Вижте го ТУК.

Както е известно, първият концерт на Rawk'N'Roll за есента ще бъде тройният удар с The Ocean, Tides From Nebula и Abraham в клуб Mixtape 5 на 24 ноември.

Минаха няколко години от последното гостуване на немските пост-метъл лидери The Ocean в България. Разликата от тогава е, че момчетата от Берлин вече имат в дискографията си чудовищни албуми като двойния "Heliocentric /  Anthropocentric" (2010) и тазгодишното издание "Pelagial" – записи, които превърнаха музикантите в лидери на европейската експериментална метъл сцена, а фен базата им нарасна лавинообразно.

Европейското турне на The Ocean е подкрепено от две не по-малко интересни банди. Поляците Tides From Nebula, които гледахме три пъти у нас в рамките на две години, можем спокойно да наречем любимци на българската пост-рок публика. Екстатични на сцената, те потапят феновете в музикалните си инструментални трипове и всеки следващ път ги съпреживяваме сред все повече хора.

Abraham е една от водещите банди в атмосферичния метъл и пост-хардкор днес. Мрачната и експресивна музика на швейцарците им печели за фенове както почитатели на Baroness, така и хора с тениски на Neurosis и ISIS.

Линк към събитието във facebook:
http://www.facebook.com/events/577767205621525/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички