Пуф-паф! Рок влак се композира заради AC/DC. От София за Белград


Пуф-паф! Рок влак се композира заради AC/DC. От София за Белград

14885

Уникален влак за концерта на Ей Си/Ди Си (AC/DC) в Белград потегля ексклузивно от Централна гара в София!

"Kavarna Rock’N Roll" e само за истинските фенове на рока.

Композицията - единствена по рода си и предназначена само за почитатели на титаничната банда, поема от столицата на 26 май.

Както "MySound.bg" извести, тогава е концертът на австралийците в Белград.

Възможността за родните фенове е предоставена от Кметъла на Община Каварна - Цонко Цонев.

30 вагона поемат рано сутринта същия ден. Спирката е единствена и заветна: Белград.

В цената на удоволствието да се срещнеш с маститите групари е включен: билет за влака в двете посоки (София-Белград-София), транспорт от гарата до страдион "Партизан" и обратно, и билет за самия концерт.

Билетите за специалния влак ще се продават само в пакет, а трите възможни цени са:  195 лв. - с билет за концерта за терен; 215 лв. - с билет за концерта за трибуна, и ВИП-билет с цена 270 лв. - включващ ВИП-пропуск за шоуто.

И трите вида пакетни билети се пускат в продажба на 19 февруари от 9 часа.

Местата, на които ще се продават, са: в офиса на радио "Z-Rock" (гр.София, ул. "Янко Сакъзов" 3), в офиса на туристическа агенция "Лидия Турс" (гр.София, ул. "Хан Аспарух" 22) и в Община Каварна (гр.Каварна, ул. "Добротица" 50).

Всеки мераклия има право да купи не повече от 4 билета.

И една важна подробност: всеки, закупил билет (независимо от пакетната цена), трябва да притежава собствен валиден задграничен паспорт, като датата на валидност трябва да е поне до месец януари 2010.

Лица под 18-годишна възраст, които желаят да пътуват с веселия влак, ще трябва да представят писмено, нотариално заверено съгласие от родител, преведено на сръбски език и размножено в няколко копия.

"Kavarna Rock’N Roll" e от три композиции с по десет вагона, в които в продължение на шест часа, ще цари истинска рок атмосфера.

Самият влак също изглежда подобаващо, съобщиха от Община Каварна. Рок идолите ще бъдат само на около 400 км. от София и съвсем естествено, организаторите на шоуто им в Белград – "Komuna", със съдействието на "Balkan Entertainment Company", отпускат известен брой билети за България.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички