Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Пускат допълнителни билети за концерта на Рошийн Мърфи в София


Пускат допълнителни билети за концерта на Рошийн Мърфи в София

5278

Броени дни преди концерта на Рошийн Мърфи (Roisin Murphy) у нас, билетите за грандиозното шоу по повод 400-ния рожден ден на ирландското уиски "Bushmills" са на изчерпване.

Ограничен брой все още може да бъде намерен в мрежата на "Eventim", билетния център на НДК, веригите от магазини "Германос" и "Пикадили" на цени от 45 лв. за правостоящи и 55 лв. за седящи места.

Поради големия интерес към събитието, организаторите на концерта в България "Bushmills" и независимият музикален лейбъл "Cotton Records" ще пуснат в продажба допълнителен брой билети. Те ще се продават на специална каса в зала "Универсиада", преди началото на концерта.   

Тя ще бъде отворена в 19 часа. Рожденият ден ще започне в 19:30 часа с диджей парти.  
DJ Рейнър Трюби ще подгрee българската публика с характерното за неговия стил разнообразие от джаз до джаз-бразил, от ню диско до буги и даунбийт.

След него на сцената ще се появи ексцентричната бивша вокалистка на Молоко Рошийн Мърфи.

Българската публика може да очаква грандиозно шоу с много специални ефекти и осветление - Мърфи пристига в България със собствено оборудване и екип от 15 души. Част от екипа ще бъдат пианистът на Молоко Едмунд Стивънс, както и басистът Роб Муларки, по-известен като басист в групата Зироу 7 и съавтор на проекта Брадърли.

Рошийн ще бъде в България за по-малко от 24 часа. Рано сутринта тя ще пристигне с цялото си оборудване след концерт в Румъния. Ексцентричността, обаче е характерна само за нейните сценични изпълнения, тъй като бившата вокалистка на Молоко няма специални изисквания нито към хотела, нито към обслужването.

Признава, че любимата й кухня е италианската, но при гостуването си у нас е предпочела да тества само български ястия. За сметка на това организаторите ще я поглезят с най-високия клас от серията уискита на "Bushmills" – лимитираната серия "Bushmills 1608", която е пусната на пазара по случай 400 годишнината на най-старото уиски.

Вярна на самобитния си стил и артистичен вкус към модата, Рошийн Мърфи ще зарадва почитателите си с ексцентричен сценичен гардероб, който сама подбира. Обещава да предизвика българските си фенове с убийствени комбинации, така че да не изневери на ексцентричните и главозамайващи тоалети, с които сме я виждали по концертите й или видеоклиповете й – от кожен костюм за парашутни скокове до футуристичен скафандър.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички