Новата вълна на траш метъла приижда: първият десант на Chemicide в България, съпорт - нашите Threat и Deception
Ясен Зердев с дебютен албум, премиерата е в клуб Singles
"Ергенът" Евгени Генчев с първи концерт в България, ще представи избраницата си Валерия в пловдивския античен театър
Fyeld откриват за италианците Obscura Qalma в София
Pantera започват европейското си турне от София, нашите Odd Crew и Black Tooth от Турция ще забият преди хедлайнърите този петък
Dubioza Kolektiv вилняха в София
Една от най-важните групи в неофолк жанра – Rome, с концерт в София
Gogin с дебютен албум, представя "Fix" на живо в Koncept Space на 25 май
YaMi събират класически музиканти и най-добрите български MC-та на една сцена
Spike – Bulgarian Music Showcase отново е в Пловдив и тази година. Над 220 участници пристигат в града между 25 и 27 май
Rediscovered - Love Songs от Крис Норман на концертите му нас
Анимационерите са българският гост на концерта на Fun Lovin‘ Criminals в София.Come Find Yourself

Pyogenesis и Gwendydd стават част от Sofia Metal Fest 2022


Pyogenesis и Gwendydd стават част от Sofia Metal Fest 2022

1661

Pyogenesis и Gwendydd стават част от програмата на Sofia Metal Fest 2022, който ще се състои в столичния клуб Joy Station от 17.00 часа на 14 май. 

С история от 1991 година, Pyogenesis е от най-дълго чаканите банди за клубната сцена у нас. С творчество в стил готик/дет метъл, поп пънк, ню метъл или алтернативен рок, музикантите са сред най-интересните експериментатори от авангардната метъл сцена. Те ще представят най-доброто от своята дискография, в това число и композиции от последния си и най-високо оценен в европейските чартове албум "A Silent Soul Screams Loud" (2020).

Петата и откриваща фестивала банда е нашата Gwendydd.  

На това издание на Sofia Metal Fest ще видим още Moonspell, Dark Tranquillity и Ensiferum. И трите формации ще се представят като хедлайнъри с пълни концертни сетове, традиция, запазена от предното издание.

Билети - онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, Usit Colours, бензиностанции OMV в цялата страна, "Български пощи", касите на "Фаст Пей" (Fast Pay) и други. Електронните версии на пропуските не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.

Децата до 7 години включително ще влизат безплатно. Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.

Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди фестивала.

BGTSC е организатор на събитието, което ще се проведе съгласно изискванията на Министерство на здравеопазването към 14 май 2022 година.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Нина Николина - "Jazz & Traditions Vol.2"

Видео


Албуми


Нина Николина - "Jazz & Traditions Vol.2"

Албумът "Jazz & Traditions Vol.2" на Нина Николина, съдържащ 9 композиции, които съчетават мотиви от различни...

Най-четени новини


виж всички