Радио Z-Rock на 3 години днес!


Радио Z-Rock на 3 години днес!

8659

Радио "Z-Rock" отбелязва трети рожден ден днес.

В празничната седмица едни от най-изявените имена в българския рок ще свирят специално за феновете на медията в “Hijack Show “ на Краси Москов.

Култовата серия акустични мини концерти „Hijack Acoustic” се завръща - до петък в студиото на живо ще свирят Щурците, Джендема, Паникън Уайаскър (Panicаn Whyasker), Der Hunds и Милена. В сряда сутринта Б.Т.Р. ще събудят слушателите заедно с Буги Барабата в “Буги Тайм“, а известният телевизионен водещ Ники Кънчев ще бъде при Елена Розберг в “Голият обяд“ този четвъртък.

Сред първите гости бяха Митко Кърнев от D2, а Одд Крю (Odd Crew) направиха компания на Буги Барабата (на снимката).

Медията сбъдна мечтите на стотици фенове, като им подари емоцията от концертите на: AC/DC в Белград, U2 в Лондон, Ейша (Asia), Байохазард (Biohazard) и много други през 2009.

Като екип на радио с истински рок-ен-рол дух, само преди броени месеци, водещите представиха със специална фотосесия ексклузивната визия на филма „Рок радио” за премиерата му в България.

Най-големият подарък за третия рожден ден на рок радиото е за слушателите с рок в сърцата – 100 билета за концерта на живите легенди Зи Зи Топ (ZZ Top), които идват в страната ни по покана на "Болкан Ентъртеймънт Къмпъни".

Единственото условие е да се регистрират на страницата на радиото: www.zrockbg.com като кликнат върху банера “3 години Z-Rock” и познаят името на парчето, което звучи от Зи Китарата.

Ники Тодоров ще тегли 7 печеливши билета от регистриралите се за деня точно в 18.30 ч.всеки ден до 21 октомври, когато е и самото събитие.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички