Рокаджии помагат на деца, лишени от родителска грижа


Рокаджии помагат на деца, лишени от родителска грижа

5073

Рок банди ще се включат в благотворителен концерт, чиято цел е да стимулира когнитивното развитие на децата, лишени от родителски грижи, чрез разгръщане на собствените им умения.

Проявата ще се състои в столичния бар Rock It от 18.00 ч. на 15 юли. Първото по рода си събитие в подкрепа на фондация "Дечица", организирано от RockSchool, ще подпомогне развитието на малчуганите в различни сфери. А именно -  обучение по чужди езици и математика, спорт, музика и танци, професионално ориентиране и психологическа подкрепа - услуги, иновативни за социалния сектор в България.

Всички събрани средства ще се използват за подпомагане на спортни активности, летни екскурзии, концерти, рождени дни, боулинг и други дейности, свързани с интегрирането на децата от фондация "Дечица".

Българските рок банди Eyes Оf Тhe Мother Сrow, Тime Julgglers и чуждестранните гости от Lucky NumberNick и Мostly Harmless ще се съберат на една сцена, за да зарадват феновете си и да дарят усмивки на талантливите деца, които организацията подкрепя от 2010 насам.

В целта си да направят света едно по-добро място, Rock It и RockSchool ще организират бъдещи благотворителни концерти, с които да подкрепят подобни инициативи.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички