Sеvi заби в легендарната зала Z7. Родната банда беше на турне в Швейцария с Johnny Gioeli и неговата група Hardline


Sеvi заби в легендарната зала Z7. Родната банда беше на турне в Швейцария с Johnny Gioeli и неговата група Hardline

1371

Българската група Sеvi се завърна от турне в Швейцария заедно с американската звезда Johnny Gioeli и неговата група Hardline.

Рокаджиите изнесоха няколко съвместни концерта в клубове в Страната на шоколада, а кулминацията беше в легендарната зала Z7 Konzertfabrik в Pratteln, която е посрещала артисти като Anthrax, Arch Enemy,Sabaton, Lacuna Coil и други.

"Вечерта в Z7 беше като малък своеобразен фестивал. Преди нас на сцената излязоха групите Air Change и Xtasy , а ние се качихме непосредствено преди хедлайнъра. Най-емоционалният момент несъмнено беше специалната изненада, която подготвихме за феновете заедно с Johnny. Минути преди старта на шоуто на Hardline, той се качи на сцената и заедно с Рали, Алекс и Павката изпълнихме в акустичен аранжимент чувствената балада "Song Оf Hope", споделя Светлана Близнакова.

Както MySound.bg вече писа, студийният запис на песента е реализиран от двамата вокалисти през 2020 година по време на пандемията като римейк на оригинала, издаден от Johnny с групата Crush 40 през 2011 г.

Броени часове след шоуто в официалния YouTube канал на Johnny Gioeli се появи видео от емоционалното изпълнение, което показва уникалната симбиоза между гласовете на двамата вокалисти и бурната реакция на публиката.

След концерта в Z7, нашите рокаджии се завърнаха в родината.  Hardline планират още няколко шоута в Европа, сред които и още едно участие на Johnny Gioeli на фестивала Art Is в Монтана, България.

Малко преди това Johnny ще заснеме със Sеvi видео към дългоочакваната им съвместна песен "Drowning".

Снимка: архив Z7 Konzertfabrik

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички