Шмиър (Дистръкшън): Каварна Рок Фест 2010 - на световно ниво


Шмиър (Дистръкшън): Каварна Рок Фест 2010 - на световно ниво

5358

"Организацията на "Каварна Рок Фест" е на световно ниво тази година! Всичко беше перфектно и точно – благодаря ви! От двайсет години обикаляме фестивалите по света и мога да ви кажа, че толкова добро посрещане отдавна не сме имали. И публиката тук е страхотна", каза Шмиър, основна фигура в Дистръкшън (Destruction) минути след приключване на "Каварна Рок Фест" 2010.

Добри думи от страна на Джеф Уотърс (Анайълейтър) (Annihilator) бяха казани за перфектната организация на домакините от Loud Cocerts в края на тридневния рок маратон в морската рок столица. "Ще ви похвалим навсякъде по света", добави виртуозният китарист малко след като буквално помете българските фенове с невероятното си изпълнение, техника и майстворство.
 
В тазгодишното издание на "Каварна Рок Фест", приключило с концерт на легендарните Аксепт (Accept) в неделя, участваха цели 14 световни рок и метъл банди, част от които дебютираха на родна земя.

За първи път у нас се проведоха и то успешно т.н. “сайнинг сешъни”, на които повечето от бандите се срещнаха лично с феновете си, снимаха се с тях и раздаоха автографи за спомен. На стадиона в Каварна цареше истинска фестивална атмосфера – с тату студио, щанд с оригинални тениски и дискове, кран за бънджи скокове.

Организаторите получиха писма с благодарности от голяма част от участниците за добрата организация, безпроблемното им гостуване в България и за точността, с която протече събитието. Мениджърът на Аксепт лично изпрати сърдечни поздрави на целия екип и също благодари за чудесното посрещане.

Loud Cocerts и община Каварна от своя страна пък благодарят на феновете,  посетили фестивала - за доброто отношение и приятелска атмосфера през трите дни на фиестата.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички