Съвместен концерт на Vedders, Electric Roxy и Sakar в клуб Live & Loud на Богоявление


Съвместен концерт на Vedders, Electric Roxy и Sakar в клуб Live & Loud на Богоявление

1474

Три различни по звучене банди - Vedders, Electric Roxy и Sakar, ще свирят под един покрив - в столичния клуб Live & Loud от 21.00 ч. на 6 януари, Богоявление.

Vedders е алтърнатив рок трио от София, сформирано в началото на лятото на 2022 година. Повлияни от групите на 90-те години като Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters и сиатълската сцена, Vedders се кръщават на една от основните фигури в грънджа - Eddie Vedder. Музиката им е чувствена и семпла, със силни послания и текстове, в които всеки може да намери себе си.

Electric Roxy е софийски глем рок квартет, създаден през 2020 г. в София. Бандата е вдъхновена от групите от 80-те години, както и от класическите рок състави. През 2022 г. момчетата издадоха дебютното си EP "Sonic Seduction", което се прие добре по родните ширини и получи няколко ревюта в Европа, както и отчете продажби в САЩ и Канада. Четворката ще изпълни всичките си авторски песни, както и няколко кавъра.

Група Сакар е създадена през лятото на 2017 г., като в официалния си състав е от началото на 2018 г. Сакар определят стила си като микс от класически хеви метъл, траш, прогресивен метъл и етно елементи. Музикантите имат няколко сингъла и един клип, готвят издаването на първия си дългосвирещ албум, който ще се казва "Самодива". През 2019 г. групата е един от годишните победители в предаването на "Зи-Рок", "Трамплин, Рейнърс Топ 30". Някои от по-важните ѝ участия са подгряването на Cradle Оf Filth на първото издание на фестивала "Вълчата пътека" през 2019 г., Шабла July Morning заедно с D2, второ място на конкурса "Силата на Рока 2019 г.", изява на фестивала "Рок под Миджур" и Chuprene Оpen Аir 2019 и други.

Допускането на непълнолетни ще става САМО чрез попълнени декларации. Повече информация тук:

https://liveandloud.net/index.php?option=com_content&view=article&id=128&Itemid=184&lang=bg#under18

декларация:

https://liveandloud.net/images/Declaration.pdf

Вратите отварят в 20.00 ч. Вход: 15 лв.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички