Том Арая (Слейър) под ножа


Том Арая (Слейър) под ножа

10595

Том Арая (Tom Araya) предстои да легне за втори път под ножа, след операцията, която му бе направена в края на миналата година.

Процедурата е шийна дисектомия за възстановяване на корените на гръбначните нерви, събрани около шията.

Причината отново е в гръбначния стълб на фронтмена на Слейър (Slayer), по думите на мениджъра на бандата - Рик Сейлс. Заради това ветераните на метъла отменят както всички обявени концерти в САЩ и Канада (на които трябваше да са с Мегадет (Megadeth) до края на февруари, така и европейската обиколка по презентацията на техния последен албум - "World Painted Blood" (2009), през март и април.

Турнето "Canadian Carnage" пада за втори път, след като бе анонсирано за декември 2009, когато бе и предишната хирургическа намеса за 48-годишния вокалист и басист на американците.

"Том неколкократно пробва да се излекува, но докторите, които се занимаваха с него, не успяха да му помогнат досега. Ето защо той е c твърдото намерение да реши проблема", обявиха от мениджмънта на Слейър.  

Диагнозата "шийна радикулопатия" бе поставена на Арая  по време на шоутата на групата в Австралия, Нова Зеландия и Япония през октомври 2009.

Феновете са в шаш не само заради здравословните проблеми на Том, но защото не са сигурни дали ще могат да го видят на живо изобщо, разбирайки за неговите намерения да слиза от сцената

Засега нищо не е ясно около известеното участие на Слейър в мегатурнето "Сонисфер" (Sonisphere) заедно с Металика, Мегадет и Антракс това лято.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички