Трибют на Металика в клуб Rock It


Трибют на Металика в клуб Rock It

5823

Хитове на Металика (Metallica) ще прозвучат с китарите на Джеймс Хетфийлд и Кърк Хамет в столичния рок-бар Rock It от 20.30 ч. на 16 януари, сряда.Вход: 5 лв.
Инструментите ще запеят в ръцете на най-добрата трибют банда на Гневния квартет у нас - HammerHead(BG). Родните музиканти поръчали същите модели китари, с които свирят Джеймс Хетфийлд и Кърк Хамет директно от фирмата производител. Резултатът не закъснява – без да звучи като метъл светотатство, изпълненията на класики като "One" и ..."And Justice For All" са доста близо до оригиналите, заричат се фенове.

Освен с китарите, момчетата от HammerHead (BG) са се сдобили и с доста елементи от озвучителна техника на своите кумири, за да се доближат максимално до техния саунд. Така че в сряда вечер можем да затворим очи пред сцената на Rock It и да си представим, че Хетфийлд ни свири на една ръка разстояние, убеждават организаторите.

HammerHead (BG) е група, за която без скрупули може да се каже – в кръвта им тече Металика. Момчетата са признати за най-сполучливите родни имитатори на американските метъли, дори от най-ревнивите – българския фен клуб на Металика.

Името на българската банда е намигване към обложката на албума "Kill ‘Em All", а вдъхновение за създаване на групата е именно музиката на знаменитата банда.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички