Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

U2 3D! Зашеметяващ концерт от ново измерение!


U2 3D! Зашеметяващ концерт от ново измерение!

4646

"U23D" е уникален филм, уникален концерт, уникално изживяване. С това изречение описвам в най-кратка форма невероятното усещане след края на шоуто и свалянето на очилата за 3D-виждане...

Избрани журналисти имаха честта първи да гледат тази наистина УНИКАЛНА във всяко едно отношение продукция снощи. Когато говорим за Ю Ту (U2) няма как мащабите да не са гигантски, но най-новото им предложение, поднесено под формата на кристална визия и звук, успя да надмине очакванията дори на прегорял в изискванията си към любимата група фен като мен.
Какво трябва да знаете за "U23D"? Това наистина е първият пълнометражен 3D-филм, първият единичен проект, сниман с толкова много 3D камери. Близо час и половина изживяване от подобно ниво в родно, пък и световно, кино не се е случвало. Гарантирам.

Публиката е в основата на зашеметяващото усещане, което това шоу предизвиква още в първите няколко минути. За толкова адекватни и отдадени почитатели може да мечтаят много банди. Сетлистът не е пълен и няма как да е по-различно - парчетата, обаче, са подбрани прецизно и разходката из дискографията на Ю Ту е доволно разнообразна. Боно, Ди Едж, Лари и Адам са в убийствена форма - свирят и стоят на сцената непоклатими, а камерите ни показват случващото се на нея по начин, по който никога не сме си представяли, че ще можем да я/ги видим.

С удоволствие бих разказала с най-малките, гъделичкащи подробности онова, което е събрано в тези 85 минути, от четирите южноамерикански дати, но тъй като премиерата на концерта тепърва предстои, позволявам си да отправя приятелска препоръка към всички фенове на Ю Ту просто да идат и да го гледат. Сигурна съм, че след това ще се питат същото, което и аз: "Кога на живо в България? Кога?!".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички