Владимир Михайлов спечели сезон "Неделя" на "Като две капки вода"


Владимир Михайлов спечели сезон "Неделя" на "Като две капки вода"

1567

Актьорът и певец Владо Михайлов спечели "Като две капки вода" и кола като подарък в 11-ото издание на шоуто по Нова тв, наречено сезон "Неделя".

Зрителите го избраха за победител след зашеметяващото му превъплъщение във Васил Найденов с песента "Болката отляво" по музика на Стефан Димитров.

"Благодаря на всички за подкрепата и приятелството! На тази сцена се случват невероятни неща! Това е сбъдната мечта!", развълнувано сподели победителят минути след като получи приза за най-добър имитатор. Звездата от "Братя" отнесе не само приза за най-добър имитатор и чисто нов автомобил, но и специален подарък. Маестро Димитров, който бе в публиката заедно с Васко Кеца, подари своя песен на победителя.

Освен от екрана, Владимир Михайлов е известен от редица групи, сред които SLNG, Rewind и Сафо. Той беше един от формацията Equinox, която представи страната ни с песента "Bones" в първия полуфинал на конкурса "Евровизия" в Лисабон.

Второто място в "Капките" зае Керана, която пренесе зрителите в най-успешния мюзикъл на всички времена - "Котките". Тя запя емоционалната песен "Memory" в образа на нежната Никол Шерцингер и призна, че влизането в различни образи е най-хубавият подарък, който е получавала, допълвайки: "Това предаване ми даде нещо различно, нещо, което никога няма да се повтори".

Бронзовият медал отиде при Тома, който взриви сцената в образа на легендарния фронтмен на Whitesnake - Дейвид Ковърдейл. "Страшно много се вълнувам! Изпях любима рок песен, което за мен е победа!", сподели Тома, а Фънки искрено се възхити на имитацията. Дара Екимова изправи цялата публика в залата на крака с въздействащо изпълнение на песента "Остани" на незабравимата Паша Христова. Това превъплъщение ѝ отреди почетното четвърто място. "Тази песен е много специална за мен! Благодаря, за мен беше чест!", каза Дара.

Финалът на сезон "Неделя" беше и най-дългият в историята на "Капките", след като продължи над 4 часа.

11-ото издание на най-забавното и гледано предаване в ефира на Нова тв за първи път се излъчва всяка неделя, а не в понеделник, каквато беше традицията досега. Въпреки промяната "Като две капки вода" достигна най-високите рейтинги в историята си, като включително допринесе и за повишаване на общата гледаемост на медията, която също достигна рекорд през този сезон.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички