Влез в кадър! Стани новия водещ на музикална телевизия Mad


Влез в кадър! Стани новия водещ на музикална телевизия Mad

5750

От 19 май стартира MAD VJ Contest - национална кампания за ново лице на музикална телевизия MAD.

Всеки на възраст от 18 до 25 години, отдаден на музиката, готин, стилен, освободен и различен, може да се запише за кастинга.

Има и голяма награда - шанс да подпишеш договор с MAD!

Националният конкурс е адресиран към всички млади хора, мечтаещи да станат част от най-уникалния, модерен и креативен телевизионен екип, този на музикална телевизия Mad, да усетят тръпката от работа пред камера и да споделят своя музикален опит със зрителите.

Конкурсът, който ще сбъдне мечтата на един от кандидатите, е с продължителност от 19 май до 14 юли.

В първата фаза на кампанията (от 19 май до 24 юни), всеки желаещ да участва в MAD VJ Contest, трябва да открие уникалния код за регистрация в опаковките на кроасани 7 Days MAX, със специалното лого на инициативата.

След успешно направена регистрация с eсемес на № 2250, кандидатите ще бъдат информирани за града, датата и мястото на среща с екипа на MAD.

Във втората фаза на кампанията, "MAD TV" ще организира 3 кастинга - в Благоевград, Пловдив и София, където всeки участник ще може да разкрие своя талант пред камера.

След това 4-членно жури, съставено от представители на мениджърския екип на телевизията и Chipita България, ще излъчи един победител от всеки град.

Зрителите на MAD TV и посетителите на официалния сайт на конкурса - www.mad.tv/bg/vjcontest, ще имат последната дума при избора на най-талантливия нов водещ.

Периодът на гласуване ще продължи 10 дни. Освен голямата награда – подписване на договор, най-атрактивните участници в конкурса ще получат специални подаръци от музикалната телевизия.

Условията за участие в кастинга скоро ще бъдат налични на официалния микросайт на MAD VJ Contest www.mad.tv/bg/vjcontest.

Посетителите му ще намерят пълна информация за дните и местата на кастингите, наградата, спонсорския продукт и специална галерия със снимки.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички