Vrani Volosa ще свирят с Primordial в София на 15 октомври


Vrani Volosa ще свирят с Primordial в София на 15 октомври

1823

Концертът на монументалните ирландци Primordial, който ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 15 октомври след отлагане на шоуто през 2021 година поради пандемията от COVID-19, ще даде възможност на публиката да се срещне и с една обичана българска банда. Това е Vrani Volosa - формация, която не сме гледали на живо скоро. Момчетата работиха по нов албум, имат нов барабанист и репетират усърдно. За събитието в София готвят специален сет.

Vrani Volosa имат в дискографията си три албума, а четвъртият вече е готов. От него бяха представени две песни  "Omen" и "Sorcery", които отново разтуптяват сърца, защото са искрени и емоционални. Освен че получиха позитивни оценки, те доказаха за пореден път, че затишието е просто затишие пред буря.

Vrani Volosa изпипват нещата, следват предварително планирани стъпки като елегантно загатват насоката на новия си материал, провокират и карат слушателя да изостри сетивата си в очакване на следващия им ход. Последното засега издание на "враните" "Amongst The Loneliest Of Waves" , което излезе през 2018г., разкъса осемгодишната тишина от лагера на бандата. Ето ни четири лета по-късно, в очакване на нов албум и знаменателен концерт.

Иначе, както помнят просветените, Primordial и Vrani Volosa вече са споделяли сцена и химията между двете групи витае във въздуха, когато се съберат... Бургаската формация има особена връзка с колегите си от Дъблин, която проличава най-добре на сцената, припомнят организаторите от EventEase.  

Магията предстои отново на 15 октомври.

Билети на цена от 40.00 лв. - онлайн на bit.ly/Primordial2021 (в системата на PaySera Tickets), на каса само в магазини "На тъмно" в цялата страна, както и по куриер с наложен платеж на тел: 0886 33 33 67.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички