Вълни и писъци на чайки в новия албум на Ю Ту?


Вълни и писъци на чайки в новия албум на Ю Ту?

5396

Четири нови песни на Ю Ту (U 2) можеха да бъдат чути само допреди няколко часа в "YouTube".

Това обаче е съвсем суров материал от задаващия се проект на знаменитите ирландци, няма почти нищо общо със студийния им вариант. Версиите обаче вървят по електронен път сред феновете на групата, въпреки че бяха смъкнати от сайта за обмен на видео файлове.

Каква е истината, всъщност?   

Мелодиите са попаднали в глобалната мрежа, изпиратствани, тъй като фронтменът Боно обича да слуша музика... силно, обяснява агенция "Ройтерс".

Меломан чул вокалиста да слуша песните в дома си в Южна Франция, записал ги със своя  джиесем, след което ги пуснал в нета.

Затова и притежават за фон подобен саундтрак, в който участват писъци на чайки и плисък на вълни.  
 
Ирландците не са издавали нищо ново от 2004, когато „How To Dismantle An Atomic Bomb” стана тройно платинен.

От известно време насам освен че се снимат по благотворителни поводи с Джордж Буш и Бил Гейтс, рокаджиите записват в студио в Дъблин, но едва наскоро "нещата са станали сериозни”, по признания на китариста Ди Едж.

„Влязохме в този проект с ясното съзнание, че можем да си позволим лукса да правим музика, без да мислим за крайни срокове и сега нещата вече са сериозни”, заяви той пред „Асошиейтед Прес” неотдавна.

13-ят албум на Ю Ту се чака през ноември. Но според представител на екипа, цитиран от други източници, Боно го е замислил като двоен, което може да избута излизането му още назад във времето.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички