Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Възродената Pantera на живо в София през май 2023!


Възродената Pantera на живо в София през май 2023!

2272

Една от най-великите метъл банди на всички времена - Pantera (Пантера), идва в България за самостоятелен концерт по покана на Fest Team.

Каубоите от ада на живо у нас? Немислимата мечта на няколко поколения български фенове на тежките рифове ще се превърне в зала "Арена София" на 26 май 2023 година. 

Pantera е без съмнение една от най-великите метъл групи на всички времена. Безкомпромисният квартет с вокалист Philip Anselmo, басиста Rex Brown и покойните вече Dimebag Darrell (китари) и Vinnie Paul (барабани) бързо се издига до огромен световен успех през 90-те години на миналия век с множество златни и платинени албуми, разпродадени турнета, брутални изпълнения на живо и четири номинации за "Грами®".

И до днес техните метъл шедьоври са крайъгълни камъни на тежката музика – "Cowboys From Hell", "Vulgar Display Of Power" и "Far Beyond Driven", който става № 1 в Billboard. Четиримата от Тексас продължават да вдъхновяват множество музиканти по света като същевременно печелят милиони безумно предани фенове по целия свят. В това число – и българската публика.

Philip Anselmo и Rex Brown решиха да се отправят на турне под името Pantera, като възродиха формацията със заместници на Dimebag Darrell и Vinnie Paul. Това са китарният пироман на Black Label Society - Зак Уайлд, и вихреният дръмър на Anthrax - Чарли Бенанте.

Събитието на 23 май във Фейсбук е тук.

Предварителната продажба на билети започва на 23 ноември в 10. 00 ч. сутринта - ексклузивно за членовете на Fest Club. В специална подкатегория на сайта на Fest Team стартира предварителната регистрация. При попълване на данните си, потребителите ще получат уникален код Fest Club ID, който ще получат броени минути преди началото на продажбите, с който ще могат първи да си купят от билетите от предварителната продажба. Активните членове на Fest Club няма нужда да се регистрират повторно.

В петък - 25 ноември, отново в 10.00 ч. сутринта, започва и масовата продажба с цени на билетите от 80 до 160 лв. в мрежата на Ticketstation

Информация за всички предстоящи събития на FestTeam - на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.  
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички