Bastardolomey разцепват преди У.А.С.П. на концерта в София


Bastardolomey разцепват преди У.А.С.П. на концерта в София

6439

Българската хеви метъл банда Bastardolomey ще е съпорт в шоуто на рок легендите У.А.С.П. (W.A.S.P.) в София.

Както MySound.bg съобщи, събитието е в зала “Фестивална” на 27 октомври.

Гостите сами посочиха Bastardolomey за подгряващи, които бяха избрани сред няколко други български банди, споделят организаторите от Loud Concerts.

Bastardolomey е млад проект, но в него няма случайни хора: Димитър ВасилевНуфри (Паникан Уайаскър (Panican Whyasker), екс-Пиромания) -вокали и ритъм китара, Кирил ПетрушевБъсти (Ебанизъм) - китара, Вили (Ебанизъм, Мортъл Римейнс) – бас китара и Милен Иванчев (екс-Пиромания, Еридан) - барабани.

Дебютът "Plastic Pig Society" излезе през април. След усилено промоутиране на албума с концерти и участия по клубове в по-големите градове на България, през юни Нуфри и Ко. свириха на една сцена с Голямата четворка в София.

Интересен факт е, че песента им "Cheap Thrill" е включена в саундтрака към филма "Източни пиеси", който се бори за "Оскар" в категорията за най-добър чуждоезичен филм тази година. До края 2010 групата планира да заснеме и кратък филм, който да се излъчва под формата на клипове по време на изпълненията й.
 
У.А.С.П. пристигат в столицата в деня на концерта. Феновете да ги очакват в състав: Блеки Лоулес (Blackie Lawless) – вокал/китара, Doug Blair - китара, Mike Duda – бас и Mike Dupke – ударни. Легендарната банда ще зарадва българските си почитатели за пети път, очаква ни страхотно шоу, обявиха организаторите.

Билети за събитието все още се продават ексклузивно в интернет в мрежата на Ticketstream.bg, както и в магазините на Office1Superstore, M-Tel, Multirama, Orange, "Техномаркет".

Цената им е 40 лв., а в деня на събитието ще се продават по 50 лв.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички