Ясни отличниците на наградите Best DJ и Best Disco & Night Club


Ясни отличниците на наградите Best DJ и Best Disco & Night Club

1815

Първите годишни награди за Best DJ Of The Year Bulgaria и Best Disco & Night Club Of The Year Bulgaria бяха раздадени на 28 октомври.

Домакин на официалната церемония бе столичният клуб Маscara. Както MySound.bg извести, до връчването на статуетките се стигна след гласуване в онлайн пространството на специално създадения за целта сайт www.awards.bg. Вотът бе предоставен изцяло на клубната публика.

Тандемът Pacho B & Pepo (на снимката вляво) грабна статуетката за Best DJ, а агенцията на двамата пловдивчани E-Booking се оказа победител в категорията Best Bulgarian Booking Agency. Сред момичетата най-много гласове събра Djane Marri Dessi. Румънеца и Енчев получиха наградата за Best Karaoke DJ, но на сцената на шоуто се появи техният PR, за да вземе статуетката от тяхно име, тъй като се оказа че двамата тъкмо в този момент се изявяват на поредното си караоке парти.

Изненадата на вечерта бе появата на DJ Таркан (DJ Tarkan) от Турция, който уважи по собствено желание събитието и същия ден пътува специално от Истанбул до София, за да присъства на церемонията. Той се оказа победител сред интернационалните диджеи и така приятната изненада от пристигането му се допълни от факта, че той лично излезе на сцената да получи своята статуетка. „Пушете по-малко в клубовете!” призова гостът по време на речта си публиката. А тя в голямата си част бе представена от елита на клубната сцена и клубния бизнес у нас.

Събитието бе уважено от артисти като Биг Ша (Big Sha), младите поп таланти Стоян Петров и Лазар Кисьов, Ерол – фронтмен на Уикеда, Супер Бианка от шоуто на Иван и Андрей, поп-фолк изпълнителката Антонина и един истински аристократ – швейцарският принц от руски произход Никлас, притежател на един от най-елитните козметични брандове в света.

Водещ на шоуто бе Косьо Лунгов – едно от лицата на телевизионната продукция „5400”, който с хумора си и със свежите си импровизации вдигна публиката на крака. А партито се разгорещи още повече, когато Явор захариев от култовата българска банда Гравити Ко. (Gravity Co.) излезе на сцената, този път обаче в тандем с Диян от Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project). Вдъхновена от страхотната атмосфера на церемонията, Йоана от Дийп Зоун грабна микрофона по свое желание и финализира официалната част с изпълнение на “On Fire” - най-новия хит на Дийп Зоун.

И вечерта не свърши до тук. Продължението бе от световноизвестния парти бранд Ministry Оf Sound. За да сподели радостта от наградите на българските диджеи, промоутъри на партита и собственици и управители на клубове, от Лондон долетя секси блондинката DJ Eve Carey. Тя застана зад пулта точно в полунощ и повдигна оше повече градуса на настроението с енергичния си сет.

Отзивите за първите годишни награди за Best DJ Of The Year Bulgaria и Best Disco & Night Club Of The Year Bulgaria 2010 са повече от позитивни и за организаторите е чест, че положителната оценка се дава все от хора, които най-добре от всички знаят как се правят добри събития, защото това е тяхната професия.

Гледайте пълен запис от церемонията по връчване на наградите - на www.streamer.bg.

Ето и някои изказвания на диджеи и промоутъри:

„Поздравления! Шоуто беше наистина страхотно!” - Диян от Дийп Зоун Проджект


„Искам да изкажа възхищение и благодарности към целия екип на Awards.Bg, организирали церемонията. Възхищение за начина, по който бе направена организацията на цялото събитие: водещ, видеоспотове, оргинални статуетки, интересни дизайнерски покани и най-важното - всички награди отидоха заслужено точно там, където трябва. В тази връзка искам да благодаря на всички фенове и приятели, които гласуваха за мен. Тази награда ми дава мотивация занапред да работя все по-добре и да правя по-яки и луди купони!!! Искам да пожелая на екипа на Awards.bg още по-зрелищна церемония догодина и в по-голям клуб, а защо не и в зала 1 на Национален дворец на културата!” - DJ Марти Джи (DJ Marti G) – победител в категорията за най-добър ретро диджей.

„Поздравяваме екипа за перфектната организация в нощта на наградите и му пожелаваме още по-голям успех при следващото издание. Организаторите на Best DJ & Best Club Awards.Bg успяха да направят пробив в развитието на българската клубна сцена, от който определено имаше нужда. Благодарности и за това, че ние от Manivella Booking се чуствахме комфортно, с настроение и успяхме да изпитаме приятни емоции по време на събитието” - Димитър Маринов и Венимир Стоянов, Manivella Entertainment Studio – номинирани за Best DJ Promoter.

"Поздравления за организацията и идеята за направата на този конкурс. Пожелавам на екипа да има воля и сили да продължи да го развива, защото определено има нужда от нещо подобно! Благодаря за наградата!"- DJ Silver, получил награда за Best Radio Show заради радиошоуто си Addicted To Music по радио Nova.


ОТЛИЧНИЦИТЕ:

Best DJ: Pacho B & Pepo

Best DJane: Marri Dessi

Best House/Progressive/Electro DJ: Deso

Best Techno/Trance/Minimal DJ: Balthazar

Best Retro DJ: Marti G

Best R`n`B Hip-Hop DJ: Swed Lu

Best Pop Folk DJ: Teddy Georgo

Best Karaoke DJ: Rumanetsa & Enchev

Best New DJ: Shoto

Best International DJ: DJ Tarkan

Best DJ Party:  We Are Not Angels

Best Open Air DJ Event: Solar Summer

Best Bulgarian DJ Track: DJ Borra – Next Level

Best Bulgarian DJ Remix: Harmonika Track – Pacho B & Pepo RMX

Best DJ Radio Show: Addicted to Music by DJ Silver @ radio Nova

Best DJ Magazine: GO Guide

Best Bulgarian DJ Booking Agency:  E-Booking

Best Bulgarian DJ Record Label: Stolen Soul

Best DJ PR/Manager: Giorgio B от Adultempo

Best DJ Promoter: Metropolis (DJ Стивън на снимката вдясно)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички