Авторска музика и кавъри от 7edem в Студио 5


Авторска музика и кавъри от 7edem в Студио 5

4234

Веселяците Седем (7edem) събират своите почитатели на концерт в столичния клуб Студио 5 от 22.00 ч. днес.

"Ще свирим много авторска музика и няколко от най-любимите ни кавъри. Обещаваме една забавна и пълна с приятни емоции вечер. Нашият пианист Васко Иванов ще направи много впечатляващ пърформънс - нещо подобно на бийт бокс – страшно готино и новаторско - само с глас и наслагване на бийтове и мелодични линии", обясняват от групата.

Във формацията са Н. ди Стефано – вокал, китара, перкусии, Н. де Палма – бас, вокал, перкусии, Л. Бенов – барабани, перкусии, Д. Гоев – тромпет, тромбон, вокал, перкусии, В. Иванов – пиано, вокал.

Това лято беше много успешно за музикантите – те свириха на два от най-големи фестивали у нас – Spirit Оf Burgas и ОNFest (4G). Бандата бе много добре приета от публиката и на двете събития. Кадри от изявата на морския бряг ще бъдат включени в следващия клип на състава. Бандата активно продължава работата по следващия си албум - "SEEEX!".

На концерта довечера ще прозвучат новите песни "Сексът никога вече няма да бъде жираф!", "Фабриката е рожба на българо-съветската дружба","Бяла костенурка с почернели пети" и "Няма да бачкам пак". В репертоара на групата са и утвърдени парчета: баладата "За първи път", по която бе заснет и видеоклип неотдавна, "Море от любов" - "Sunshine Of My Life" (с вариант на български - "Момиче с цвят на кафе"), "А това трябва да е любов".

Вход - 7 лв.

Билети на касата на НДК, www.tickestream.bg, www.eventim.bg, както и на касата на Студио 5 преди началото на концерта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички