Us3 в Sofia Live Club: Пълна луд-ни-ца


Us3 в Sofia Live Club: Пълна луд-ни-ца

2201

Не, това не е просто продължението на една от музикалните "шапки" на БНР.

Това го чухме и видяхме на живо в Sofia Live Club снощи.

"Музиката е универсалният език", заявиха Us3. Е, на този концерт това определено си пролича – хора, всякакви, там, пред сцената, забравили всичко друго, освен настоящия момент, пропит с качествена музика и лирики, които няма как да бъдат подминати нито с лека ръка, а още по-малко с лек крак.

Хип-хоп джаз романтика и раздвижващи латино-ориенталски елементи – гора от ръце и щастливи физиономии по време на целия лайв, с който стартира поредицата събития на Ballantines’s My Beat.

Как да е иначе! Докато емситата показваха, че искрено се забавляват и раздадоха цялата си енергия на публиката, DJ First Rate буквално ни втрещи със скречово соло. Ако трябва да ползвам превъзходни степени и суперлативи, то в случая определено не биха били никак излишни. Но няма да го направя (защо бе, Мира, защо, да не си глътна граматиката?! - б.р.), а ще кажа само едно относно групата като цяло - музиканти с главно "М". И не само заради "Cantaloop".

Представиха голяма част от песните в новия албум "Cheat & Steal", редувайки ги с "малко олдскуул", както те сами казаха. "You Make Me Wanna" бе посветена на женската аудитория... а също и на мъжката, като любители на нежната. Иска ми се да можех всеки ден да се будя с изпълнението на "Love Of My Life" – нежно и едновременно с това тежащо си на мястото. От този приятен унес към луд-ни-ца: Akala накара цялата тълпа да скача и да повтаря "You Are So Corrupt". "Обичаме ви!" – обърнаха се гостите към феновете.

"Ако това е сън, не искам да се събуждам!", думи на Oveous Maximus по средата на концерта. И явно наистина бе така, защото след като ги извикахме за бис, изпяха не една, не две, а цели четири песни. "That’s How We Do It" като че ли имаше за цел да изтощи хората, но и така и не успя. На групата толкова не й се вярваше, че се снима с публиката, която не спираше да вика:  "Us3! Us3!..."

Финалната за вечерта песен бе "Lie, Cheat & Steal". А ние я чухме с отворени уши.

Така че може и да преосмислим принципите си!

Снимки на Мартин Цанков - в секцията "Галерии". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички