Музика, танц, театър, мода в ретрошоуто Keep It Rollin


Музика, танц, театър, мода в ретрошоуто Keep It Rollin

4026

Ретрошоу, наречено Keep It Rollin', ще се състои в новооткрития център за сценични изкуства Stage 51 в Пловдив утре, 19 ноември.

Амбициозния проект ще представят Pell Mell Sis’ и Skill. Актриса, дизайнер и колекционер на грамофонни плочи – така накратко могат да се опишат авторите му. Шоуто е пъстра палитра от музика, танц, театър и мода, чиято цел е да покаже богатата картина на стиловете в тези изкуства от 20-е години на ХХ век до днешни дни.

Началото е от 21 часа, когато Pell Mell Sis’ ще представят модерните за началото и средата на миналия век прически, грим, бодиарт и аксесоари. Модели ще бъдат хората от публиката, затова не пропускайте възможността да се преобразите като съвременник на Джуди Гарланд или Кларк Гейбъл. А за да си сложите ретро профилна снимка във Фейсбук, грижа ще има професионалният фотограф Емо Георгиев, обясняват организаторите.

Модното ревю на Sweet Me Up Boutique ще покаже иновативен и цветен поглед към облеклото, характерно за немите черно-бели филми, а Skill ще поведе публиката на музикално пътешествие из ретростиловете. Духът на миналото живее и днес. Той не е само във виниловите плочи, а е в кръвта на всеки, който не остава равнодушен към лудешкия ритъм на суинга и рок-ен-рола, към суровата красота на ритъм-ен-блуса, към интимната окръгленост на соула. Разбира се, ще звучат и много други стари танцувални стилове, допълва Skill.

Театралният пърформънс на Miss Molly ROCK & Mr. Jack ROLL възкресява модните икони на женската красота и талант и истинските джентълмени с тяхното ненадминато изкуство в съблазънта.  Идеята ни е да помогнем на хората да се отпуснат, да танцуват, да общуват непринудено, от управата на клуба. Помощ в танците ще оказват и професионални танцьори от различни школи в България, които са подготвили атрактивна програма.

С Keep It Rollin' не само ще върнем назад лентата, а ще покажем цветната реалност на черно-белия филм. И ако сте се забавлявали добре, ако сте разменили палави погледи и не си тръгнете сами, то със сигурност нашата цел ще е постигната, усмихват се авторите на проекта.

Вход: 5 лв.

Stage 51 е на булевард "Христо Ботев" 51 (бившият билярд клуб "Роял" до Сточна гара)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички