Smugglers Swing Club, Summer Edition: Дубъл 2. Стиляги


Smugglers Swing Club, Summer Edition: Дубъл 2. Стиляги

4789

Второ ексклузивно - лятно издание, на Smugglers Swing Club предстои в Art Space (лятната сцена пред НДК в София) от 17.00 ч. на 25 август (събота).

Събитието от популярната поредица ще върне присъстващите назад във времето с много винтидж музика. И кино - за десерт.

След първото лятно издание на Smugglers Swing Club (снимки от него - ТУК) и страхотните емоции, които донесе на столичани и техните гости, бойните диджеи от The Smugglers Collective (Смъглърс Кълектив) обещават още една винтидж експлозия.

Входът е свободен.

Партито ще съчетае музика - суинг, рок-ен-рол, рокабили и дуу-уоп от 40-те години до днес, мода, танци и кино. Посетителите пак ще могат да се впуснат в дебрите на суинг танците и да научат основни стъпки по време на Swing Dance Workshop-a в компанията на опитни и всеотдайни танцьори.

Новост ще бъде летният винтидж будоар, където дамите ще могат да си направят ретро прическа и да нагласят червилото си. Суинг матинето ще завърши с кино. На големия екран на Art Space ще бъде излъчена руската лента "Стиляги" - нестандартен филм, отразяващ по различен начин златните години на рок-ен-рола. През втората половина на 50-те години Студената война е в разгара си и в СССР не се толерират никакви презокеански влияния. Именно затова няколко младежи, почитатели на наскоро възродилото се музикално течение и всички елементи от рок-ен-рол начина на живот, се оказват трън в очите на обществото, но въпреки това правят всичко възможно да се забавляват и да изразяват себе си. "Стиляги" е изпълнен с много музика, танци, тонове брилянтин и ефектни костюми, както и неочаквани обрати. Прожекцията ще започне в 22.00 ч.

The Smugglers Collective са пионери в сферата на музиката от 40-те, 50-те, 60-години, които за четири години успяха да я направят част от нощния живот в България. Благодарение на тях родните почитатели на този тип звучене се запознаха отблизо и с набиращото скорост електро течение. Павел (на снимката вляво) и Димитър реализираха няколко гастрола на бурлеска спектакли, популяризираха понятието "винтидж" и уверено пишат историята на своя Smugglers Swing Club, през който вече минаха имена като The Correspondents (Дъ Кореспондентс) и Si Cranstoun & His Band.

За предстоящия парти сезон 2012-2013, The Smugglers Collective са подготвили много изненади, концерти на актуални имена от съвременната суинг и електро суинг сцена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички