Рамщайн на Sofia Rocks 2013


Рамщайн на Sofia Rocks 2013

2622

Да, по-прозорливите български фенове можеха да очакват нещо такова!

Иначе какво щеше да търси в България фронтменът Till Lindemann (Тил Линдеман). Той едва ли би пристигнал единствено заради откриването на новия сезон на популярния столичен клуб "Ялта", където бе изловен от родни папараци да се забавлява на 15 септември.

Новината е, че неговата група -  Rammstein (Рамщайн), ще посети страната ни  за втори път - отново за участие в Sofia Rocks. Според официалния сайт на германските индъстиъл легенди, това ще се случи на 26 юли 2013. Организаторите на фестивала - "Болкън Ентъртейнмънт", не са потвърдили събитието засега.

Неуморните пиромани дебютираха пред българска публика на Националния стадион "Васил Левски" в програмата на Sofia Rocks през 2010, когато представиха старите си хитове и парчета от последния си засега албум "Liebe ist für alle da" (2009).

Rammstein се превърнаха в една от най-успешните индъстриъл метъл банди на всички времена от създаването си през 1994. Въпреки че основно пеe на родния си немски, групата се радва на успех и популярност по целия свят (особено във Великобритания и САЩ), а в България придоби направо култов статус.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички