Лятото у нас започва с Mo Horizons на 10 май


Лятото у нас започва с Mo Horizons на 10 май

3853

Тази година лятото у нас идва с концерта на Mo’Horizons Аnd The Banana SoundSystem.

Популярната латино джаз формация се завръща отново в София на 10 май, за да покаже защо вече 15 години е ненадмината в популяризирането на тропическите ритми и звуци. За шоуто у нас ще пристигне вокалистката Denis M’Baye, перкусионистът Nene Vasquez, а целият бенд ще бъде дирижиран от добре познатия ни Ralf Drosemeyer. Събитието е организирано от Sofia Live Club с приятелската подкрепа на ReelFeel и Bushmills.

Извявата, която е част от тържествата по случай 4-годишнината на популярния столичен клуб,  ще започне в 22.00 ч.

Mo’Horizons е сред най-разпознаваемите имена в Европа от лаундж и бразилектро сцената. Умелото преплитане на много стилове като боса-нова, бразилектро, латино, соул, фънк, дръм-ен-боса е в основата на глобалния успех на формацията. Тя има пет дългосвирещи албума. Сред хитовете на групата са версията на  "Hit The Road Jack", "Ai Mi Morena" и  "Drum’n’Boogaloo".

Музикантите черпят вдъхновение и идеи от всички точки на света, а последният им албум Mo‘Horizons Аnd The Banana SoundSystem загатва и за сериозно влияние от Балканите. За това свидетелства и парчето с "Varna Boogalo Crew ("Който пие бира“), което през последните години е сред най-слушаните песни по баровете на българското Черноморие.

Билети за концерта на Mo’Horizons може да закупите в мрежата на Eventim на цена от 15 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички