Безплатен сет на гръцките диджеи Disphonia в парти център 4 км


Безплатен сет на гръцките диджеи Disphonia в парти център 4 км

4454

Движещата в България организация за басс музика и култура – H.M.S.U., е подготвила парти с толкова много причини, че е трудно да останеш пасивен поне към една от тях.

Събитието, което ще се състои в столичния парти център 4 км на 18 май, е само ефирна интродукция към 13-то издание на най-стария балкански фестивал, който ще се проведе на Стамболовата поляна, до хижа Момина скала в Национален парк "Витоша" в края на юни.

За да загатнат какво може да се очаква следващия месец, организаторите са поканили специален гост за партито – гърците от Disphonia. Талантливите съседи са едни от любимите балканци на българската публика, а след последната им изява у нас двамата издадоха редица парчета за популярни лейбъли като SOM и Mindtech, което прави тяхното участие още по-желано.

Във връзка с предстоящите горещи месеци и смяната на затворени пространства с открити територии и зелени площи, момчетата от HMSU подобаващо закриват сезона с тематична вечер. На нея ще се представят и редица български артисти, които определяха дръм и басс тенденциите на локалната сцена през последните няколко месеца. На разположение на феновете ще бъдат две от залите и терасата в центъра, а организаторите обещават да отворят и още пространство при запълване на капацитета.

В голямата зала освен Disphonia ще се вихрят артистите на HMSU Mocks, Ogonek, acidtrip, Targy и Konspirator, а EXo и Bzzzt ще направят закриващ b2b сет. По двойки ще действат и родните таланти в другата зала - Xonic b2b Criteria (Fruit Sessions), Yango b2b Gichev (Remurder), Faith b2b Techdown (Underground Warfare), Harsher b2b Boogieman (Techsys Rec.) и Fiks b2b Dubficial (Chronic Vibez). Друг акцент на вечерта е рожденият ден на един от основателите на HMSU Targy, който обещава да направи ексклузивен сет за случая.

Вратите на парти центъра ще отворят в 22.00 ч., а безплатният вход ще е до 00.00 ч.

След полунощ цената ще бъде 5 лв.

Повече - информация на:
https://www.facebook.com/events/366214936831494/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички