Алън Парсънс раздаде автографи и обеща страхотно шоу довечера


Алън Парсънс раздаде автографи и обеща страхотно шоу довечера

3974

Тематичната "Вечер на Алън Парсънс" премина емоционално в столичния рок-бар Rock It снощи.

Знаменитият гост изтегли имената на трима, участвали в томболата на заведението, които получиха билет за концерта в зала 1 на НДК от 20.00 ч. тази вечер, снима се с тях  и им даде автографи.

Музикантът връчи лично и наградите - билет за концерта за двама на победителите от играта на вестник "24 часа" и "Жокер Медиа",  и обеща страхотно шоу.

Атмосферата беше невероятна, звучаха хитове на Пърсънс, имаше много настроение, свидетелстват присъствали. Алън и компания, които са за първи път в България, останаха много доволни както от обстановката, така и от посрещането и доброто обслужване.

Малко преди това Алън Парсънс гостува в "Шоуто на Слави". Звездата беше изключително впечатлен и се довери на професионализма на музикантите от  Ку-ку бенд, като сподели, че за първи път се взима участие в шоу без собствената си група.

Музикантите бяха много гладни и предварително бяха дали заявка за родни ястия. По стара родна традиция, те бяха почерпени с най-българската салата - шопска салата. Парсънс пожела да хапне месо на скара, тъй като пърженото не му понася.

Гостите поляха пристигането си с червено и бяло вино, а от по-твърдите питиета предпочетоха водка.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички