Влади и Алекс аут от X Factor


Влади и Алекс аут от X Factor

3903

Влади и Алекс напуснаха X Factor.

"Сънувахме, че отпадаме от X Factor", това признаха Влади и Алекс в ефира Нова ТВ минути след като напуснаха музикалното риалити.

"X Factor ни събра – преди това никога не бяхме пели заедно", коментират къдрокосите близначки, като допълват, че именно благодарение на формата са имали възможността да бъдат и рапърки, и булки. Те не крият, че трябва да наваксват в училище и им предстоят изпити по актьорско майсторство, тъй като следващата им цел е голямата театрална сцена. Влади и Алекс са единодушни, че участието им в X Factor е било само началото и занапред ще продължат да се занимават с музика.

По време на поредните елиминации техният ментор Мария Илиева бе категорична, че те са завършени артисти – въпреки това обаче нейният решаващ глас определи близначките да напуснат шоуто. Илиева бе изправена пред най-трудния избор – да определи кой от нейния отбор да отпадне. Влади и Алекс се бореха за оставане с Lollipop, след като събраха най-малко зрителски гласове. С изключение на Саня, останалите трима съдии бяха единодушни, че групата се е представила по-добре.

Във своята Facebook страница Алекс и Влади коментираха отпадането си по следния начин: "От днес нататък ни чакат само хубави неща! Имаме вас, имаме нас... Никой не може да ни отнеме това, с което Бог ни е дарил – вие го виждате! Нищо не е свършило! Тепърва започва всичко!".

В поредния епизод на X Factor оная вечер прозвуча първата обща песен на финалистите, както и "Бягство" на дует Авеню. Боби и Заки се събраха на сцената заедно с Deep Zone Project и изправиха публиката на крака.

Третият концерт е от 21.00 часа в четвъртък, 17 октомври.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички