Виж кой спечели пропуск за Обичам 90-те


Виж кой спечели пропуск за Обичам 90-те

3902

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с МySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели "Коко Ейджънси" и Радио Energy, организиращи третото издание на "Обичам 90-те". Както е известно, събитието ще се състои в столичната зала "Фестивална" от 20.00 часа на 7 юни.

Двама от вас получиха уникалната възможност да се сдобият с безплатен вход за партито. Имената на късметлиите бяха  изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича дебютният сингъл на C-Вlock?

Вярното е: Shake Dat Azz.

Честито на Милчо Златев и Силвия Маджарова.

В афиша на тазгодишното издание на "Обичам 90-те" са едни от най-ярките имена, любими на няколко поколения. Сред диско легендите, които ще забавляват българските фенове до зори освен Си-Блок (C-Block), са и Masterboy, E-Тype, DJ Azo, Miss Hot Tracks и East 17.

Междувременно, стана ясно, че Тери от East 17 е решил да отдели време и на другата си страст - дрехите. По информация дадена от самия него (на снимката) в интервю за българските фенове, той споделя, че му предстои да пусне на пазара своя модна линия, наречена Terrance Mark. Дали облеклата ще носят и духа на 90-те, предстои да видим.

От 16.00 ч. в деня на концерта пред зала "Фестивална" радио Energy ще излъчва на живо най-популярните хитове от 90-те години, както и интервюта с изпълнителите от I Love The 90‘s. Най-големите фенове на звездите на 90-те ще могат да видят на живо любимците си, да получат автографи от тях и да подгреят за партито, което започва точно в 20.00 ч.

Както MySound.bg вече огласи, специално за феновете от Пловдив, организаторите са се погрижили да осигурят промо пакет, включващ пропуск за концерта и двупосочен автобусен билет.

Всички студенти също могат да се възползват от билети с преференциална цена от 32 лв., но само срещу документ, доказващ статута им на студент. Организаторите са предвидили и групови билети за феновете на "Обичам 90-те". Срещу сумата от 105 лв. може да се закупи и групов билет за трима. Промоционалните цени важат до 6 юни. Редовната цена на билетите за концерта остава 50 лв.

Всички категории пропуски за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg и на касите в партньорските мрежи.

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите за третото издание, феновете могат да намерят на страницата във фейсбук "Обичам 90-те/I Love The 90's".

Междувременно, MySound.bg ти предоставя шанс да се сдобиеш с безплатен пропуск за партито на Sharam.

Ето КАК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички