Дона Съмър се завръща


Дона Съмър се завръща

8155

Дона Съмър, една от най-големите диско диви на 70-те, се връща на сцената с "Be Myself Again", която е написала в съавторство с Лестер Мендес, композитора на Шакира и Сантана.

Композицията е вдъхновена от едно от най-противоречивите парчета от последните години - „You're Beautiful” на Джеймс Блънт - еднакво обичано и мразено.

Решението на Съмър сигурно е изненадало мениджърите й, които смятаха да я върнат в орбита със стария й репертоар, подобно на Род Стоюарт, който отбеляза смазващ успех със записи, извадени от седемтесетарския архив.

"Много исках да създам нещо подобно на "You're Beautiful" където няма много думи, а само простотата на разбитото сърце, без излишни украшения”, доверява 59-годишната Съмър пред „Билборд”.

През 2006 баладата на Блънт изместни „Аngel” на Роби Уилямс като най-популярната сватбарска песен и едновременно с това бе обявена за най-досадното парче във Великобритания.

Текстът на "Be Myself Again" на Съмър описва живота, жертван в името на популярността и славата и свързаните с това загуби.

Забележителното е, че 30 години след зенита си, певицата е запазила кристалните обертонове на гласа си непомътнени.

Записът ще е част от албума "Crayons", който се чака на 20 май.

За последно Съмър, е издавала нов материал през 1991 - "Mistaken Identity".

Дивата, която има в актива си продадени 130 милиона албума, е майка на три дъщери, баба на две внучета, художничка и начинаещ интериорен дизайнер.

От 70-те насам тя не е спирала да пее на живо и да изнася турнета.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички