Метрополис раздават награди на Бал в бяло довечера!


Метрополис раздават награди на Бал в бяло довечера!

5736

Броени часове ни делят от старта на най-голямото саунд приключение на "Метрополис" за тази година – първото им мегапарти с официален дрес код – Бяло (само препоръчителен).

За да стимулират българските парти фенове да облекат бяло (да не забравяме, че наближава и Коледа), организаторите са приготвили 5 меганагради.

Едногодишен ВИП-пропуск ще грабнат петимата, които най-много са се въодушевили от предизвикателството на "Мeтрополис"!

Имената на спечелилите ще бъдат обявени в първото радиошоу "120 минути с "Метрополис" по радио "Алфа" след шоуто, както и на web-сайта на движението.

Междувременно Зимният дворец на спорта в столичния Студентски град е вече преоблечен в нежната си празнична премяна – стотици метри бял плат, гигантски бели балони, сребърни звезди, диско топки, кръгли екрани и задължителните вече за парти в 21 век LED технологии са само част от декорациите, които ще атакуват визуалните сетива на публиката тази вечер.

За пръв път ще видим величествената сцена на диджеите. Тя е позиционирана странично, без това да отнема и метър от площта за танцуване. Срещу нея е впечатляваща 200 кв.м самостоятелна платформа-сцена със специални барове и сепарета със сервитьори в чест на многобройните ВИП-гости на "Бал в бяло", дошли да чуят Ник Уорън (Nick Warren), Джой Ти Ванели и Самюъл Ел Сешън.

Това е и ултимативният диджески лайн-ъп за довечера. Хедлайнърът на вечерта – световно известния посланник на "Global Underground" – Ник Уорън, пръв ще застане на пулта малко след полунощ – такa, че си сверете часовниците.

Втори на сцената ще застъпи експлозивният италианец Джо Ти Ванели,  следван от шведската техно легенда Самюъл.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички