Ед Ръш и Оптикъл ще се трудят зад пулта на 1 май у нас


Ед Ръш и Оптикъл ще се трудят зад пулта на 1 май у нас

4559

Звездите на дръм-ен-бейса Ед Ръш (Ed Rush), Оптикъл (Optical) и MC Райм Тайм (MC Ryme-Tyme) ще пускат на второто издание от серията "Класика", организирано от H.M.S.U.

Партито е в столичната "АСКО - Деница" ("Младост" 3, ул. "Филип Аврамов" 1) навръх Деня на труда - 1 май. На същото място електронното движение шумно отбеляза десетия си рожден ден през януари.

За повече комфорт и по-добро настроение капацитетът на помещението ще се увеличи с 50%. Акцент както винаги ще е безкомпромисният с качеството си звук, патент на H.M.S.U., познат и от събитията в столичния парти център "4 км", подсигурен от професионалистите на "Clear Sound".
 
Бен Сетъл, познат като Eд Ръш, е един от настоящите лидери в нюскуул дръм-ен-бейс звука. Стилът му е уникален – мрачен саунд, гангста поведение и смазващи линии на баса. Още през 1997 започва да работи с Оптикъл, като двамата спомагат за насочването на жанра в посока текстеп и тустеп.
 
Създават лейбъла "Virus" и реализират редица съвместни проекти, сред които и албумите "Wormhole" (1998), “Creeps” (2001)  и дванайската “Pacman” (2002). Парчетата им помитат класациите и налагат нова дефиниция на понятието "дръм-ен-бейс".

Техният новаторски стил е отчетлив и в последвалите “The Original Doctor Shade” (2003), “Out Оf Тhe Box” (2004) и “Chameleon” (2006).

В софийския сет на дуото ще участва и ветеранът с микрофон - MC Райм Тайм, който още преди десетилетие набра скорост като артист на лейбъла "Saigon". Райм има зад гърба си двоен албум и дузина сингли, стотици участия на живо и колаборации с не едно или две светила.

Първото издание на "Класика" бе с Рони Сайз, МС Дайнъмайт и Брайън Джи в столичната зала "Христо Ботев".

Билети за купона на 1 май - в софийските магазини "Corporide", "Vision", "Дюкян Меломан" и "BreakPoint", а и онлайн на  www.ticketpro.bg

Цената на входа е 30 лв.

И тъй като екипът на H.M.S.U. цени мнението на редовните посетители на HMSU.ORG и прави всичко възможно за постигане на максимално достъпна цена, която да е по силите на всеки един от това неформално общество, в продажба бяха пуснати допълнителни 100 билета на преференциална цена от 20 лв.

Те ще могат да бъдат купени директно от сайта на H.M.S.U. до изчерпване на наличните количества. Това е реверанс към всички, които се будят и лягат с дръм-ен-бейс, уточняват организаторите. 
 
Още информация за събитието, както и промо миксове на артистите, можеш да намериш на KLASIKA.HMSU.ORG

 

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички