DJ Tokkah цикли в Pop Art Café довечера


DJ Tokkah цикли в Pop Art Café довечера

5898

Ню джаз, броукън бийтс, фънк, диско, буги, боогало, афро и уърлд ритми ще звучат в "Pop Art Cafe" довечера.

Зад пулта ще се изяви DJ Tokkah. Партито започва в полунощ.
 
Тодор Станков (toKKah) е на 31 гсдини – роден е в София и е с дългогодишни клубни изяви зад гърба си. Започвайки като диджей още на 13-годишна възраст, той сериозно се увлича по търнтейбълизма и хип-хоп културата, като с годините постепенно преминава през най-разнообразни ъндърграунд стилове, като: idm, лоу-фай, експериминтален хип-хоп, ейсид, хаус, техно, ту-степ, броукън джаз, ню джаз, фънк и диско.

В периода от 1995 - 2005 продуцира и много собствени тракове в стил техно, хаус и броукън бийтс, като същевременно е музикален редактор, автор и водещ на собствено радиопредаване за електронна музика “Tech Chaos” в радио "Алма Матер", София.

От 2006 насам, освен с диджейство, той се занимава и с изработка на имиджови елементи, клипове, промо и постпродукция за различни медии. От края на 2007 стартира и собствена Интернет радиостанция за електронна музика: "Instudio54Lifestyle Radio" във формат 24/7, оправдан резултат на дългогодишните му интереси в тази област.

Последният проект, по който упорито работи, е продуцирането на собствено радиошоу под името “Groovetape”. То се излъчва онлайн всеки понеделник от 14 ч. в програмата на "Instudio 54", като от средата на този месец феновете на въпросния подкаст ще имат удоволствието да слушат вече и на живо любимата си музика. Самото събитие ще носи името “Groovetape Live Sessions” и ще представлява уникален микс от класически и напълно нови сингли в едно.

"Pop Art Cafe" е буквално на пъпа на София (кафенето на кино "Одеон").

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички