Лято с Уикеда. Хедлайнъри в Шкорпиловци и на Spirit Of Burgas


Лято с Уикеда. Хедлайнъри в Шкорпиловци и на Spirit Of Burgas

7076

Уикеда подготвят обиколка по Черноморието, Пловдив и шоу в София.

Лятната им програма продължава посвоему мащабната обиколка на бандата през май, когато Ерол Ибрахимов и Ко. свириха в 11 града у нас.

Първата серия е изцяло морска. Още този четвъртък - 29 юли, Уикеда ще гостуват в бар "Текила" в Поморие. На следващия ден - 30 юли, петък, те ще бъдат хедлайнъри на феста TWO DAYS R.A.R. на откритата сцена на "Music Beach" - Шкорпиловци. Там Уикеда ще бъдат в компанията на Дъ Помориънс (The Pomorians) и 4?

На 31 юли, събота, групарите пътуват за Каварна да свирят в арт- клуб "Ретро". Неделната вечер (1 август) е запазена за къмпинг "Смокиня" и бар "Castro", където музикантите ще бумтят буквално на плажа в сравнително ранните часове - малко след 19 ч.

Входовете за четирите поредни морски концерта варират от безплатни до символични суми, обясняват организаторите (каквото и да означава това).

На 11 август, сряда, Уикеда ще свирят насред столичната "Борисова градина" в "Pork Pie" (бившият "Маймунарник"). Билетите са на цена от 5 лв.

Хронологично идва ред на едно от най-големите събития на лятото - фестивалът "Spirit Of Burgas" 2010. Уикеда са поканени като хедлайнъри на сцената "Jack Daniels'" на втория ден - 14 август, Както "MySound.bg" информира, те ще се подвизават със Светльо & The Legends, Карцер, Отряд 13, Booze Brothers и Default.

На 26 август, четвъртък, идва ред на Пловдив и отново изява на една от малкото впечатляващи сцени на открито - "Конюшните на царя", където Уикеда ще свирят за първи път. При това пак в компанията на Дъ Помориънс.

Входът за общия концерт е 8 лв.

Срещнете една от най-подходящите за лятото банди на точното място! Възможностите са цели 7!

Още - на:

www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички