Loop Elevation 2011: зона за истинско забавление


Loop Elevation 2011: зона за истинско забавление

4392

До началото на Loop Elevation 2011 остава по-малко от месец.

Както MySound.bg нееднократно информира, фестивалът ще се състои в полите на Пирин на 24 и 25 юни.

Точната локация на фестивала е на 500 м. от входа за Разлог, на главния път София-Банско. Ще има 15 пропусквателни пункта, паркинг и буферна зона. В момента се реновира пътя, по който тировете с техника ще влязат в района на фестивала, изгражда се специална площадка за бекстейдж зоната.
Няма как да го пропуснете, достатъчно е да следвате  обозначителните знаци по пътя.

Екип

Екипът на Loop Elevation надхвърля 500 човека и се ръководи от Герхард Кампитц - главен продуцент на фестивала, продуцирал концерти на имена като Linkin Park, Bon Jovi, Nickelback, Тина Търнър (Tina Turner) и много други. Той е от Австрия и работи в тази сфера от 18 години. Бил е замесен в по-голямата част от фестивалите в Западна Европа и като цяло е един от най-опитните в този бранш.

Екстри

Разположен на площ от 100 дка, фестивалът ще има две сцени, дванайсет бара, места за хранене, зона за забавления, специална платформа за хора с ограничена двигателна способност, търговска зона, над 300 тоалетни. Непосредствено до зоната на феста ще бъдат разположени къмпинг и паркинг, за които можете да си закупите ваучери от онлайн магазина на уеб сайта на Loop Elevation http://shop.elevation.bg/ 

Зона за забавления

Освен неповторимото музикално преживяване, организаторите са подготвили и зона за забавления - терен за различни спортове, игри и екстремни преживявания. Кулминация в екстремните изяви ще бъде демонстрацията на Веселин Овчаров, който е в топ 10 на акробатичните парапланеристи в света. Освен това, Loop Elevation 2011 ще ви даде възможност да полетите над фестивала в тандемен полет с мото делтапланер. Подсигурени са и бънджи скокове от кран.

Гарантирано забавление ще получите от джагите в човешки размери, за които са нужни минимум четири участника, а за най-големите ентусиасти в игрите ще има сумо костюми и тепих. Напълно безплатни ще бъдат зоните за кайт трейнъри и хвърчила, катерене на стена и слаклайн.

За тези, които предпочитат силата на гравитацията пред екстремните спортове, ще има обособени игрища за федербал, волейбол, мини футбол, фокс тейл, инфомират организаторите.

Музикалната програма:

24 ЮНИ

JAMIROQUAi, HURTS, MORCHEEBA, PAROV STELAR, BAND, STEREO MCs, CYANNA;

Български групи – OSTAVA, TRI O FIVE, MONYX & Джеръми (Jeremy)

25 ЮНИ

30 SECONDS TO MARS, CYPRESS HILL, DOG EAT DOG, DELINQUENT HABITS, GENTLEMAN & THE EVOLUTION, SORGENTE;

Български групи – SEPUKO 6, Од Крю (Odd Crew)

Диджеи на основната сцена: Satoshi Tomiie, Darren Emerson (екс-Underworld), Смоукин Джо (Smokin’ Jo) и Пол Уулфорд (Paul Woolford).

Билети за фестивала се продават в мрежата на Shop.elevation.bg, Eventim, Ticketpro, Ticketstream, Bgbileti.com и магазините на "М-тел".

Още - на:

www.elevation.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички