И Skre4 разцепват на Spirit Of Burgas 2011


И Skre4 разцепват на Spirit Of Burgas 2011

4887

Една от най-оригиналните банди на българската сцена – Скре4 (Skre4), също става част от програмата на Spirit Оf Burgas 2011.

Формацията излиза на сцената "На тъмно" в 20.00 ч. днес.

"Ако не сте гледали Скре4 отдавна, ще бъдете много изненадани. Очаквайте доста по-твърд саунд! Ще свирим предимно парчета от последния ни албум – "Made In China", обясняват момчетата, които съчетават рок, алтернатив, гръндж и хип-хоп.

Резултатът е оригинална музика с ярка индивидуалност. Именно за това бандата раздели една сцена със световноизвестни групи като HIM, Лимп Бизкит (Limp Bizkit), Рамщайн (Rammstein) и други.

Междувременно, стана ясно, че организаторите на "На тъмно" продължават за раздават безплатни билети за събитието. Както MySound.bg своевременно информира, специалната фен-зона на входа е импровизирано място за срещи с бандите от "На тъмно" преди и след концертите. Там ще се тегли томболата за безплатни еднодневни билети за фестивала, за които всеки може да кандидатства като попълни талон и го пусне в магазина на "На тъмно" (улица "Богориди" 16) в Бургас или във фен-зоната.

За първи път на входа на фестивала има обособено място, на което всеки може да си направи индивидуална фестивална значка със своя снимка! Освен това, шатрата на "На тъмно" ще представи най-новите аксесоари и интересни продукти на марката.

Сцената се реализира и с подкрепата на Happy Bar & Grill– най-голямата и бързоразвиваща се верига ресторанти в България. Два от тях са на разположение на публиката по време на фестивала в Бургас, а групите от "На тъмно" ще бъдат специални гости на Happy Bar & Grill. Spirit Оf Burgas 2011 се осъществява и с подкрепата на Beck’s - немска марка бира N 1 едно в света.

Пълна програма на "На тъмно" за днес:

20.00 - 20.45 Skre4    
21.00 - 21.50 Frontero        
22.00 - 23.15 La Muchedumbre (feat. 4efo The Machine)    
23.30 - 00.20 Mazut        
1.00 -  2.15 The Pomorians    
2.30 -  6.00 Zion Lion's Experience

Пропускането в зоната на събитието започва в 18.00 ч. във всеки от фестивалните дни.

Във връзка с безпроблемното протичане и комфорта на всички посетители, "Каменица" АД, която партнира на Spirit Of Burgas чрез Beck’s, напомня, че продажбата на бира на лица под 18-годишна възраст е забранена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички