Beyonce роди момиче със секцио


Beyonce роди момиче със секцио

7093

Край на догадките, обзели световните медии предновогодишно, е ли родила Бионсе Ноулс (Beyonce Knowles), или не.

Да! Ар-ен-би дивата дари съпруга си Джей-Зи (Jay-Z) (42) с първородна дъщеря. Блу Айви Картър (Ivy Blue Carter) се е появила със секцио на четвъртия етаж в клиниката "Ленъкс Хил" в Ню Йорк, съобщиха световните агенции, позовавайки се на честитки към семейството в Туитър.  "Добре дошла на бял свят, Блу", написа близката до музикантите Гуинет Полтроу (Gwyneth Paltrow). Ръсел Симънс и Риана също отправиха поздрави.

Официално потвърждение от страна на звездната двойка засега обаче няма.

Според "Ню Йорк Дейли Нюз" 30-годишната вокалистка била приета в лечебното заведение под името Ингрид Джексън в петък вечер, запазвайки целия етаж срещу 1.3 милиона щатски долара. Всички служители в болницата били помолени да предадат мобилните си телефони, а охранителните камери - да бъдат изключени, за да бъде укрито раждането на малката. Въодушевените посетители, носещи храна и червено вино (с което да бъде полята щастливата вест), пуснати снощи през един от строго охраняваните входове на клиниката, навеждат на мисълта, че появата на бебето е факт. Таткото не се отделил и за минута от родилката.

Семейството, чието общо богаство се изчислява на над 700 милиона долара, не е пожалило средства да посрещне подобаващо малката Блу: само като за начало подителите са се изръсили с 1.5 млн. долара. 370 000 от тях са за обзавеждане на бебешката стая, поясняват американските медии. Десетки хиляди долара пък са похарчени за всевъзможни играчки, джунджурии и различни аксесоари, някои от които - обсипани с кристали "Сваровски".    

Бионсе и Джей-Зи минаха под венчило през 2008 след 6-годишна връзка.

Както MySound.bg писа, Бионсе оповести бременността си по време на церемонията за раздаване на отличията MTV Video Music Awards в Лос Анджелис миналата година. 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички