Бионсе ще пее на Superbowl през 2013


Бионсе ще пее на Superbowl през 2013

3379

Бионсе (Beyonce) ще пее в полувремето на Superbowl (Супербоул) през 2013.

Финалът на американския шампионат по футбол, който има рекордна годишна телевизионна аудитория, е в Ню Орлийнс, Луизиана, на 3 февруари, информираха световните агенции.

31-годишната американска певица вече има едно участие в топсъбитието - през 2004, припомня Contactmusic. "Обратното броене започна", сподели самата тя на собствения си сайт.

Madonna (Мадона) бе звездата на тазгодишния финал на шампионата, наблюдаван от 111. 3 милиона зрители. Кралицата на попа изнесе впечатляващо шоу с участието на Cee Lo Green, Nicki Minaj (Ники Минаж), M.I.A. и LMFAO.

Финалът на първенството по американски футбол е смятан за най-доброто време за реклама в САЩ - всяка година милиони зрители в цяла Америка наблюдават с огромно внимание развитието на двубоя между двата най-добри отбора всяка година. Вниманието на зрителите е толкова силно приковано към телевизионните екрани, че те не сменят канала дори по време на рекламите. Ето защо производители, търговци, организации отпускат големи суми за реклама.

Самите реклами в Superbowl стават една от най-обсъжданите теми в медиите и шоупрограмите. Клиповете се стремят да излязат извън стандартните очаквания за реклама на продукти.

В тях са вплетени скрити послания, скечове, хумор, находчивост, оригинални идеи, които после се превръщат в храна за различни разговори и дори интерпретации.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички