Врани Волоса със специален концерт, довършват първото си DVD


Врани Волоса със специален концерт, довършват първото си DVD

4103

Бургаската метъл група Врани Волоса (Vrani Volosa) се завръща на родна сцена след една година мълчание!

Събитието, наречено Horizons For Victory, ще се проведе в новия бургаски рок бар Alive от 21.00 ч. на 29 декември. Вход:5 лева.

С този концерт-ретроспекция квинтетът ще затвори успешния цикъл от издаването на втория си албум - "Heresy" ("Ерес"), след който последваха турнета в България и Европа, участия на фестивали, лична похвала от Alan от Primordial и издаване на двата диска от немския лейбъл Einheit Produktionen за Европа. След концерта на 29 декември, музикантите ще се концентрират над работата върху песните за третия си албум, като вече записват демоверсии на немалко нови парчета.

В момента родните авангардисти и Corvus Records довършват първото DVD-издание, което ще съдържа акустично шоу в София, интервюта, кадри от концерти на групата както и видеоклип към песента "Крушение".

Както MySound.bg вече огласи, немският лейбъл Einheit Produktionen проявява интерес към музиката на Врани Волоса и в началото на 2011 подписва лицензионна сделка с Corvus Records за преиздаване на двата албума за територията на Германия, Австрия, Швейцария, Люксембург, Белгия и Холандия.

Сътрудничеството води до първото европейско турне на групата и участието на големия паган метъл фестивал Fimbul в немския град Fürth.

Alive е на улица "Възраждане" 10, срещу изхода на бившето кино "Септември".

Линк към събитието във фейсбук:

http://www.facebook.com/events/121557341337034/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички