Препълнен клуб за 3 години Code


Препълнен клуб за 3 години Code

4338

Третият рожден ден на поредицата тематични партита Сode препълни столичния клуб "Тифани".

Както MySound.bg вече огласи, събитието се състоя през уикенда. Още преди официалния старт на вечерта масите в заведението бяха заети както от верни фенове, така и от любопитна и нова публика. Десетки приятели и партньори поздравиха лично екипа на българския лейбъл и се насладиха на стилното клубно парти.

Валентина Александрова (Val Helix) (на снимката) прикова вниманието с яркия си глас и сексапил, а двамата диджеи Sono Di Vayo и Стефан Попов (Stefan Popov) поддържаха музикалния градус през цялата вечер и не оставиха присъстващите да скучат нито за секунда. Професионалните танцьорки пък вдъхновиха с изящно балетно изпълнение и подпалващи танци.

Гостите бяха провокирани да опитат и вкуса на Code - с вино Code на Domaine Boyar. На събитието бе връчена и тройната награда от провелата се във Facebook игра на Code (Facebook /www.codecolor.in).  

Числото три съпътстваше цялата вечер, тъй като това бе и 33-то поред успешно тематично парти на лейбъла. Наименованието на настоящия сезон Next Level Code съдържа три ключови думи, които според екипа на code, ги мотивира да надминат и собствените си планове за развитие на българската клубна култура.

Микс на Стефан Попов от партито можете да чуете тук:

http://www.mixcloud.com/codecolor/stefan-popov-code-3-years-birthday-tiffany-club-sofia-26012013/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички