DJ BoRRa, DJ Diass, Andrez и Double в клуб Cosmo


DJ BoRRa, DJ Diass, Andrez и Double в клуб Cosmo

4280

Столичният клуб Cosmo ще бъде домакин на първото издание на Flash Session.

Стартът на поредицата ще се състои в петък, 1 февруари. На партито всеки ще получи своите 10 минути слава, а клубът ще се превърне в нощно парти студио, уверяват организаторите. Присъстващите ще бъдат в главните роли на започващия сериал.

Като истински звезди нашите камери ще ви пострещнат по червения килим и всеки ще има възможността да усети преживяването от една филмова нощ под светлината на прожекторите, допълват от управата на заведението.

Зареждащият power-up е гарантиран от DJ BoRRa и енергичния бийт на актуалния  DJ Diass ft. Donna, артисти на Demo Entertainment.  Очакват ви 3D Mapping, изненадващ live music performance, ефектна сценография и професионални клубни пърформъри.

На 2 февруари (събота), зад пулта в заведението ще застанат Andrez & Double D, известни с проекта си W.A.N.A. (We Are Not Angels)!

Тандемът няма да изневери на своя стил, микс от класически и съвременен прогресив саунд, елегантно етно звучене, осъвременени кавъри на някои от  клубните манифести.

Купонът започва в 23.00 ч. срещу вход от 10 лв.

Ако не искате да бъдете добри в съботната нощ, забравете ангелските крилца и задръжки, Andrez и Double D обещават да се забавляваме заедно с много настроение и хаус музика, приканиха от управата на клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички