Спечели покана за концерта на DelPadre в Sofia Live Club


Спечели покана за концерта на DelPadre в Sofia Live Club

4030

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Този път предложението е от родната фламенко формация DelPadre и лично от нейния основател Христо Коликов-Кристо (в средата на снимката).

Двама от вас ще се озоват безплатно на латино фиестата на групата в Sofia Live Club на 23 март, печелейки ДВОЙНА покана. Изявата е част от пролетното национално турне в подкрепа на издадения наскоро дебютен албум на групата - "Rubi", включващо 9 града.

Стартът на обиколката бе даден в старозагорския клуб Jam на 14 март, a финалът e в клуб Splash, Свищов, на 13 април. Изявата на DelPadre в Кюстендил на 5 април ще бъде акцент в програмата на 17-то издание на международния конкурс за класическа китара "Академик Марин Големинов".

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията. Единственото, което трябва да направите, за да опитате шанса си, е да отговорите правилно на следния въпрос до до 12.00 часа на 22 март.

През коя година групата започва изявите си на живо у нас, тогава с името Румба Афисионадо

Пробвайте се на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/DelPadre

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички

За онези, които искат да се насладят на изпълненията на DelPadre не само на концерт, а и на запис, групата е подготвила ограничен брой дискове "Rubi", които ще се продават след концертите на турнето.

Това е единственият шанс за феновете да се сдобият с албума - една продукция на световно ниво, чийто тираж е пред изчерпване и в чието създаване участват общо 20 музиканти от различни точки на планетата - Австрия, Коста Рика, Колумбия, Италия, Куба, Унгария, Германия, Испания... и разбира се, България.

Три месеца след излизането на пробивния дебют, отзивите са повече от положителни, а хитове като едноименния сингъл "Rubi" и фламенко версията на "Облаче ле, бяло" продължават да предизвикват интереса на почитателите на добрата музика.

За предстоящата концертна обиколка, DelPadre е в състав: Христо Коликов-Кристо, Симеон Иванов, Цветан Андреев и Алекс Нушев. Промяната на името на групата бе резултат от дългите дни в студиото, където музикантите работят по първия си студиен албум. Момчетата разказват, че до трансформацията се е стигнало съвсем естествено, тъй като от самото начало Цветан и Симеон се обръщат към Кристо, отговорен за създаването на бандата и неин стълб от първия ден, с Padre.

Ето и програмата до края на пролетното турне на DelPadre:

21 март, Бургас, бар "Без име", начало 22.00 ч.
22 март, Пловдив, клуб Stage 51, начало 22.00 ч.
23 март, София, Sofia Live Club, начало 22.00 ч.
5 април, Кюстендил, открита сцена, начало 20.00 ч.
12 април, Русе, Max Club, начало 22.00 ч.
13 април, Свищов, клуб Splash, начало 22.00 ч.

Кратко видео от премиерата на "Rubi":

http://www.youtube.com/watch?v=mrnNvtdSPpA&feature=youtu.be

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички