Тина Търнър реши да се омъжи за Ервин Бах


Тина Търнър реши да се омъжи за Ервин Бах

7291

Звездата, която никога няма да залезе, 73-годишната американска певица Тина Търнър (Tina Turner), съобщи, че ще се омъжва.
Тя ще сключи брак с германския музикален продуцент Ервин Бах, който е по-млад от нея с 20 години. Двойката е заедно вече цели 27 години.
В интервю за "Вог" Тина Търнър разказва, че гостите на сватбата ѝ ще трябва да се явят с бели костюми. Тържеството ще е в Кюснахт, чиито планински пейзажи, зелени поляни и чисти реки отдавна са се превърнали в неразривна част от живота на американката. Ястията за празничната сватбена вечеря ще бъдат приготвени от любимите готвачи на Търнър Хорст Петерман и Рико Цандонела.
Певицата се запознава с първия си съпруг - Айк Търнър (Ike Turner), през втората половина на 50-те години на миналия век. Живееят заедно 16 години, но бракът им не е щастлив. През 1976 г. Тина Търнър получава развод, заявявайки, че през всичките години Айк я малтретирал физически и морално. Легендарният блусмен почина през 2007.

Десет години след като е получила развода си, Тина Търнър се запознава с германеца Ервин Бах. Двамата заживяват заедно от средата на 90-те години на миналия век. През 1998 г. се заселват в Кюснахт, близо до Цюрих. Певицата има швейцарско гражданство.
По думите на Търнър досега не се чувствала толкова щастлива, колкото е в момента.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички