Клас, стани! Клас, мирно!


Клас, стани! Клас, мирно!

4222

Както вече е известно, след 19-годишно отсъствие от сцената, българската ню уейв легенда Клас се завръща - с чисто ново парче, с обещание за следващ албум и с първи самостоятелен концерт, в зала 4 на столичния Интер Експо център на 19 април.

Дискът, все още без заглавие, ще съдържа около 12 парчета, които вече са записани и са в процес на смесване. Това ще е първият дългосвирещ запис на Клас от 1994, а премиерата на проекта е предвидена за края на годината.

Музикантите обещават незабравимо шоу, изпълнено със зрелищнa мултимедия и ефекти, светлинна и видео сценография, прожектирана на живо върху 12-метрова LED стена, и най-големите си хитове като "Река си ти", "Чай", "Госпожа Емилия" и много други от трите им албума, песента "Тайна" и други парчета от новия им албум.

Вратите на Интер Експо център ще отворят в 18.30 ч. Клас-ът ще е строен на сцената точно в 20.00 ч. Всички посетители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да бъде свалена от ТУК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата като няма нужда да бъде нотариално заверен. Декларации ще могат да бъдат намерени и попълнени и на входа преди концерта. Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.

Пушенето в залата е НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО, включително и ВЪВ ФОАЙЕТАТА, припомнят организаторите от Loud Concerts. След концерта ще има официално афтърпарти в столичния клуб "Строежа".

Билетите - в мрежата на Ticketstream и TixGate в цялата страна. Пропуските могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. в магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Technomarket, Orange, TBI Credit, "На тъмно", клуб "Строежа", бар "Петък", касите на ePay и EasyPay, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.tixgate.com. В деня на събитието и на входа на залата цената им ще е 40 лв.

Интер Експо център е на булевард "Цариградско шосе" 147.

До там може да се стигне директно с линия 1 на софийското метро, изходът на метростанция "Цариградско шосе" е точно пред вратите на залата.

Още - на:

https://www.facebook.com/pages/Група-Клас/41001673501
www.loudconcerts.com
www.facebook.com/loudconcerts
www.twitter.com/loudconcerts

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички