Оратница с първо официално видео


Оратница с първо официално видео

3999

Група Оратница ще представи с концерт дебютния си клип - "Църни очи", в столичния клуб "Маймунарника" (Борисова градина) от 20.00 ч. на 21 август.

Видеото е дело на младия режисьор Михайло Коцев и оператора и монтажист Теодор Фичев. Главните роли в него са изиграни от актрисата Деница Даринова и звездата от ХаХаХа Импро театърПетър Мелтев. Специално участие взимат и огнените танцьори от Fireter (http://fireter.com), както и кукерите от сдружение Елов дол.

Клипът смесва мистичната атмосфера, бликаща от българския фолкор с динамичната градска среда, която вибрира в музиката на Оратница. Затова снимките тръгват от култови столични локации – Попа, Подуене, Люлин, за да стигнат - през красивите поля от слънчогледи край  Подбалкански път,  до приключенски парк "Шамбала"  - Сопот.

"Снимахме клипа за по-малко от 12 часа, без бюджет, с екип изцяло от доброволци“, разказват от бандата и допълват, че всички ресурси са използвани оптимално, включително жаравата след изгарянето на огъня – за вкусна почерпка за участниците.

Самата песен „Църни очи“ е с нов аранжимент, но отново включва великолепните гласове на народните певици от формация Кипри - Илияна Найденова и Кристина Карамфилова.

Ексклузивната премиера се състоя в Zamunda.NET.

"Започнахме своето партньорство със Zamunda.NET с промо видеото "Витоша" и резултатите бяха впечатляващи – над 2 000 нови фена на https://www.facebook.com/oratnitza, 75 000 гледания в YouTube, дарения за групата и много позитивни коментари. Нашето заключение е, че когато е синхронизирана с ясна стратегия, тази форма на дистрибуция е изключително полезна за нас. Колаборацията определено помогна на Оратница да постигнат целта си – да приближат максимално много хора до културните им корени със средствата на съвременното изкуство – музикално и стратегически", коментират от лейбъла на ОратницаFusion Embassy.

Билетът за концерта е на стойност 5 лева и може да бъде закупен на място.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички