Графа завършва турнето Заедно за децата на България в НДК


Графа завършва турнето Заедно за децата на България в НДК

4018

Националното турне на Графа "Заедно за децата на България" завършва с голям концерт в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 12 ноември.

Владимир Ампов - Графа, музикантите Борислав Бояджиев - DJ Bor4e (ударни, перкусии),  Краси Тодоров (клавир), Мирослав Иванов (китари), Ивайло Звездомиров (бас китара), Росен Ватев (барабани) и гост изпълнителите Михаела Филева, ВенЗи, Били Хлапето, Бобо, Jahmmi и Печенката ще представят шоу от висока класа на софийската публика.

Както MySound.bg вече огласи, през октомври УНИЦЕФ България и Графа започнаха обиколката в подкрепа на кампанията "Мобилен благодетел", за да се популяризира нов, лесен и удобен начин за редовни дарения, чрез изпращане на есемес на номер 1021. Набраните средства ще подкрепят програмата "Семейство за всяко дете" и развиването на Център за майчино и детско здраве, подкрепен от УНИЦЕФ в област Шумен. Всеки, който е закупил билети за турнето, също помага, защото 50 % от приходите са в полза на каузите на УНИЦЕФ.

Продуцентът на музикалното шоу - "Монте Мюзик", работи с едни от най-добрите професионалисти в България – сценографията и цялостната визуална концепция е на Калоян Лалев Кайо от 24/7, музикален директор е Борислав БояджиевDJ Борче, балетът на Милен Данков ще се погрижи за хореографията, а хитовете на Графа ще прозвучат в нови версии, създадени специално за турнето.

Билети все още има на касите на НДК, в мрежите на "Ивентим" и "Тикетпортал".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички