Буч (Ъпсурт) във взривоопасна комбина с Goodslav


Буч (Ъпсурт) във взривоопасна комбина с Goodslav

6479

Изпълнителите на класиките "50 лева разходи" и "Кради, кради" Goodslav и Буч (Ъпсурт) (вдясно на снимката), които в дует вече са обиколиха по-добрите клубове в страната, ще представят лайв шоуто си за първи път в столицата в новооткрития клуб DBL BLK (екс - Ginger) на 27 ноември (сряда).

Изявата им е в афиша на популярната поредица партита "Легенда". Освен разходка през хитовете си, те ще направят фрийстайл, който феновете описват като "хип-хоп стенд-ъп".

Гвоздеят на програмата обаче е певицата Missher, която освен че участва в новия хит на Goodslav "Superdupe", обещава и собствен лайв сет с най-добрите ар-енд-би парчета от последните години. Зад пулта е резидентът на "Легенда" и на клуб DBL BLK - DJ Groovy, подготвил специална селекция от най-любмите си български песни на всички времена, а специален гост е танцьорката Мирослава Драганова - добре позната от главната си роля горещото видео към "Superdupe".

Както MySound.bg нееднократно информира, "Легенда" е българско парти за черна музика. В плейлистата за съответната вечер са над 500 позабравени и незабравими класики от Първата, Втората и Третата вълна на БГ рапа.

А за всяко следващо събитие от поредицата към списъка се добавят горещите хитове от месеца, плюс премиерите на новите парчета от топартистите на сцената.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички